Tansu Çiller: İhsanoğlu'na Destek Vermeyeceğim - Son Dakika
Politika

Tansu Çiller: İhsanoğlu'na Destek Vermeyeceğim

Tansu Çiller, yapptığı yazılı açıklamada Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceği yönündeki haberleri yalanladı.

01.08.2014 08:16  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski başbakanlardan Tansu Çiller, bazı medya organlarında yer alan "cumhurbaşkanı seçiminde, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceği" yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Çiller, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, kendisinin bulunduğu iddia edilen bazı beyanlar yer aldığını belirtti.

"SAYIN İHSANOĞLU'NA DESTEK VERMEYCEĞİM"

Tansu Çiller, şunları kaydetti: "Geçirmiş olduğum kaza nedeniyle medya ortamından uzak kaldığım bu dönemde, bazı internet haber sitelerinde, cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik olarak şahsıma ait olduğu belirtilen bazı beyanlara yer verildiğini öğrenmiş bulunuyorum. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceğim yönündeki bu haberler, gerçek değildir."

Tansu Çiller: İhsanoğlu\'na Destek Vermeyeceğim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Tansu Çiller: İhsanoğlu'na Destek Vermeyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • 1453 kartalları: ÜLKE SEVDALILARI ÇATI ADAYIN NASIL SİNSİ OLDUGUNU GÖRECEK KADAR ZEKİDİRLER 26 23 Yanıtla 1453 kartalları: Gezi zekalı ermeni çarşı konuştu 0 0 çarşılı: aynı siz gibi sinsiş değilmi, beşiktaşı gs maçında ne hale getirdiniz, sahi siz kimsiniz kimin elemanısınız ve neden geziden sonra aniden ortaya çıktınız ve sonrasında bjk nin hiç bir maçında yoksunuz. kartalın 1453 e ihtiyacı yok çarşı yeter müslümanada, hristiyanada, mazlumada, garibede, çarşı yeter siz nifak tohumu ekmeyin israil gibi yeter. 0 0
  • sana gerek yok: tüm müslümanların, alevilerin, kürtlerin, kısacası Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı tüm kardeşlerin oyu Ekmelettin İhsanoğlu'na. Birlik ve ekmek için Ekmelettin. Bizi kimsenin bölmesine izin yok artık !!! 28 19 Yanıtla Bu ülke bizim: Bir istiklal marşının kime ait oldugunu bilmeyen tanımayan kişiye nasıl olurda bir devlet bir ülke teslim edilir. 0 0 gıyasettin66: Bazı müslümanım diyenlerde deveyi hamuduyla götürüyo, müslüman kardeşinin hakkını gaspediyo çoğu müslümanım diyen yandaşlık yapan islamın şartını bilmiyo o ne olacak. 0 0
  • biz destekleriz: senin gibi bölücülere gerek yok !!!! sen git hırsızları destekle, aynı gruptansınız 22 17 Yanıtla
  • YÜCEL ŞAHİN: SAYIN ÇİLLER DEMİRELDEN, YILMAZDAN BAYKALDAN ECEVİT VB TİPLERİN HEPSİNDEN DAHA DÜRÜSTTÜR. 17 17 Yanıtla BABA: ECEVİTE LAF SÖYLEME AZIN EĞİLİR. HATTA AĞZINA BİLE ALMA 0 0
  • Ayhan: Tabi ki Tayyip Erdoğanı destekler Çiller hakkında soruşturma açtırmadı. 30 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu
    21:22 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu

    Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alarak göreve başlayan Tekin, babasının ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmenin birinci amaçları olduğunu belirtti.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.

  • İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı
    21:03 İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, İBB'nin 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti
    21:01 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

    Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili fikir alışverişi yapıldı ve Altıeylül adına Türk Bayrağı hediye edildi. Mansur Yavaş da Altıeylül'e ziyaret sözü verdi.


Advertisement