Tanju Çolak'tan Acun Ilıcalı'ya: Ayrımcılık Yapma Kardeşim - Son Dakika
Spor

Tanju Çolak'tan Acun Ilıcalı'ya: Ayrımcılık Yapma Kardeşim

Tanju Çolak\'tan Acun Ilıcalı\'ya: Ayrımcılık Yapma Kardeşim

G.Saray'ın efsane ismi Tanju Çolak, Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı özel maça çağırılmamasıyla ilgili Acun Ilıcalı'yı 'ayrımcılık' yapmakla suçladı.

27.07.2014 14:24  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane futbolcusu Tanju Çolak, Samsun'da baba ocağında gazetecilerle bir araya gelerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışına ve yapılan özel maça katılmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarına Acun Ilıcalı'yı eleştirerek başlayan Tanju Çolak, özel maçta Türk futboluna emek verenlerin olması gerektiğini söyledi.

"ACUN, AYRIMCILIK YAPMIŞTIR"

Organizasyona katılmamasının nedeni hakkında soruları yanıtlayan Tanju Çolak, "Bunu Acun Ilıcalı'ya sormak lazım. Organizasyonu o yapmış. Kardeşim sen sadece playstation oynuyorsun ve futboldan bu kadar anlıyorsun. Bence senin bildiğin işleri yapman lazım sevgili Acun. Maçta özellikle Fenerbahçeli olan futbolcular vardı. Acun Ilıcalı ayrımcılık yapmıştır. Yapma kardeşim. Ayrıştırmıştır." dedi.

"BİZ ORADA OLMAYI HAK ETMEDİK Mİ ?"

"Biz orada olmayı hak etmedik mi?" diyen efsane golcü, Şimdi nerede Rıza, Metin Tekin, Feyyaz, Arif, Hami, Ünal Karaman? Sen kafana göre takım kurup kendi şirketindekileri orada oynatıyorsun ama Türkiye'de milli formayı giymiş futbolcuları çağırmıyorsun. Biz orada olmayı hak etmedik mi? Buradan futbolculara ve Futbolcular Derneği'ne sesleniyorum; bu işleri bunlara bırakmayın ve bırakmayacağız da. Çok özel bir maçta senin çalışanlarının olmaması lazım. Orada Türk futboluna emek veren isimlerin olması lazım. Seni Türk halkına havale ediyorum" diye konuştu.

"BAŞBAKAN'LA GURUR DUYUYORUM"

Başbakan Erdoğan'la gurur duyduğunu ve stada Fatih Terim isminin verilmesinin büyük bir jest olduğunu söyleyen Tanju Çolak, "Sayın Başbakanımızı tebrik ediyorum. Onunla gurur duyuyorum. Bu, çok anlamlı bir jest. Türkiye'de ve dünyada ölenlerin arkasından isim konulur. Yaşayan bir efsanedir bana göre Fatih Terim, Türk futbolu için bir imparatordur. Saygı duyduğum bir kişiliktir. Başbakanımız kalitesini ve Türk futboluna verdiği değerleri ortaya koyuyor. Yakıştı, teşekkürler Sayın Başbakanım ve hayırlı olsun Fatih Terim'e. Ben bu yaşıma kadar özgürce düşündüm ve kararlarımı kendim verdim. Nasıl Galatasaray'ı tutuyorsam Türkiye'de de AK Parti gerçeğini kabul ediyorum. Başbakanımızın liderliği Türk futboluna bakışı ve icraatları ile her şey ortada. 2002'den bu yana Türkiye'ye Recep Tayyip Erdoğan damgasını vurmuştur" şeklinde konuştu.




Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tanju Çolak'tan Acun Ilıcalı'ya: Ayrımcılık Yapma Kardeşim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • R: ADAMIN KRALISIN. ORADA MUTLAKA OLMALIYDIN. DEMEK Kİ ACUNLA ARAN İYİ DEĞİL KRAL. 71 18 Yanıtla top: bu arkadaş fenere kaçmamıştı. . . . . . . . . 0 0
  • hakan: kral çok yaşa 52 19 Yanıtla
  • YAŞAR UMAÇ: SENİN ÖZELLİĞİN NE TANJU BİR ZAMANLAR GÜZEL FUTBOLUN İLE TAHT KURDUN SENİN GİBİ YAŞAYAN EFSANE O KADAR ÇOK FUTBOLCU VARKİ HANGİNİZİ DAVE ETSEYDİB KADAR UCUZ DÜŞÜNME 19 48 Yanıtla kara ali: avrupa gol kralı tanju çolaka ne özelliğin var diyen adam topu görse karakola götürür:)))))) 0 0
  • mertemir: ADAMSIN SEN ADAM 40 17 Yanıtla
  • ncertkn: HELAL BE SANA 30 16 Yanıtla
  • RIDVAN: İKİ YANDAŞ AYNI İPTE OYNAYAMADI. 32 11 Yanıtla
  • teksasli: acun ilicali basbakanin yalakasidirr sonradan gorme dirr sonradan gorme insann yaparr bunu yaarsaaa ancakk 37 6 Yanıtla
  • salih aslan: KRAL ADAMIN DİBİSİN SEN. 29 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement