Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta 50 Kamerayla İzlenecek - Son Dakika
Güncel

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta 50 Kamerayla İzlenecek

Taksim Meydanı 1 Mayıs\'ta 50 Kamerayla İzlenecek

1 Mayıs İşçi Bayramı için güvenlik önlemleri çerçevesinde, Taksim'de meydanı gören noktalara kameralar yerleştirilerek izlenecek.

25.04.2014 10:35  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim Meydanı'nda, 1 Mayıs İşçi Bayramı için güvenlik önlemleri çerçevesinde meydanı gören noktalara kameralar yerleştirilerek izlenecek.

TRAFİK VE YAYA GEÇİŞİNE KAPALI

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kutlamalara kapatılacak olan Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemleri devam ediyor. 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı, Şişli, Dolmabahçe, İstiklal Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı'nın bir kısmı aynı gün araç trafiğine ve yaya geçişine kapatılması bekleniyor.

KRİTİK NOKTALAR KAYIT ALTINDA

Önlemler çerçevesinde meydanı gören kritik noktalarda, mobese kameralarının yanı sıra yerleştirilecek 50 kadar ek kamera ile de kayıt alınacak. Böylelikle, etrafa zarar veren ve kutlama amacı dışına çıkanların tespiti kolaylaşacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta 50 Kamerayla İzlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • LİMONATA: TAKSİM KONUSUNDA İŞÇİLER GERİ ADIM ATMAMALIDIR.. GEREKİRSE GEZİNİN YÜZ KATI EYLEM YAPILMALI.. ORDA ÖLDÜRÜLEN 37 İŞÇİYİ UNUTTURMAK İSTİYORLAR... 5 11 Yanıtla
  • BATTALBOY: LİMONATA TAKSİME O GÜN SENDE GELECEKMİSİN ACABA ........SENDE NERDE O CESARET ANCAK YAZARSIN BURDAN 10 1 Yanıtla

Advertisement