45 Dakika Kapalı Kalan Taksim Metro Durağı Açıldı - Son Dakika
Güncel

45 Dakika Kapalı Kalan Taksim Metro Durağı Açıldı

Yapılan bomba ihbarı üzerine yolcu girişine izin verilmeyen Taksim ve Osmanbey metro istasyonları 45 dakikalık aramanın ardından tekrar açıldı.

13.10.2015 12:34  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacıosman-Yenikapı arasında çalışan metronun Taksim istasyonunda yapılan bomba ihbarı polisi alarma geçirdi. İstasyon yolcu girişine kapatılırken, bomba uzmanı köpekle polis ekiplerinin yaklaşık 1.5 saat süren aramaları sonucunda herhangi bir bomba veya şüpheli pakete rastlanmadı.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Edinilen bilgi ve iddialara göre, olay 12.00 sıralarında meydana geldi. Polisi arayan bir vatandaş, Taksim metrosunda bomba olduğuna dair ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine polis ekipleri Taksim Metrosu'nu boşaltırken metroya giriş ve çıkışlara kapattı.

ŞÜPHELİ BİR ŞEYE RASTLANMADI

Metronun boşaltılmasıyla birlikte bomba uzmanı köpek eşliğinde polis ekipleri metroda arama yaptı. Yapılan arama sonucunda metroda herhangi bir şüpheli bir şeye rastlanmadı. Vatandaşların metroyu kapalı görmesi üzerine ise polis ekipleri ve özel güvenlik ekipleri elektrik arızası olduğunu söyledi. Metro tekrar vatandaşlara açıldı.

45 Dakika Kapalı Kalan Taksim Metro Durağı Açıldı

Son Dakika Güncel 45 Dakika Kapalı Kalan Taksim Metro Durağı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • MOĞOL: Yazıklar olsun patlama da ölen ve yaralananların ailelerine maaş bağlanacakmış.Sanki ülkeyi kurtardılar.Sözüm ona Türkiye de yapılan barış mitinginde bir tane Türk bayrağı yok.Git pkk sempatizanlığı yap ülkeyi karıştır kendi kendini patlat sonra ailene maaş bağlasınlar 70 18 Yanıtla
  • mılazgırt: yarrabim zalime fırsat verme inşallah 61 2 Yanıtla
  • dadas horasan: oylar akp ye 28 26 Yanıtla
  • kel12: Akp insaalah alir dualarimiz sizinle 29 14 Yanıtla
  • Kader: OSMAN PAMUKOĞLUNU SADECE 1 AYLIGINA GENELKURMAYIN BASINA GETIRIN. !!! 22 20 Yanıtla
  • cemil : tek çare akp defol 5 17 Yanıtla
  • zafer: Aminnn 5 3 Yanıtla
  • gurur: tek yol katil akp 3 5 Yanıtla
  • baran : evet sizin gibiler vatan perver bizler vatan haini sizin vatan sevginiz yere batsin bu kadar turk bayragina asiksaniz ama her turlu pisligi o ay yildizli bayrakla ortersiniz tukureyim sizin bayrak sevginize oylar HDP ye yasasin Turk Kurt halklarinin kardesligi sizin gibi pislikleri bu ulkeden kurtaracagiz 2 2 Yanıtla
  • karadenizli engin..: moğol sen tam bir aptalsın. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement