Barış Günü Yürüyüşü'ne Polis Müdahalesi: Çok Sayıda Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Barış Günü Yürüyüşü'ne Polis Müdahalesi: Çok Sayıda Gözaltı

Barış Günü Yürüyüşü\'ne Polis Müdahalesi: Çok Sayıda Gözaltı

1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Tünel'de toplanarak Galatasaray Meydanı'na yürüyen gruba polis müdahale etti. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

01.09.2015 20:28  Güncelleme: 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda '1 Eylül Dünya Barış Günü' sebebiyle yürüyüş gerçekleştiren gruba polis ekipleri müdahale etti. Grup, polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahalesi sonrası dağıldı. Polis, 15'ten fazla kişiyi gözaltına aldı.

BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ'NE POLİS MÜDAHALESİ

Birleşik Haziran Hareketi, 1 Eylül Dünya Barış Günü sebebiyle saat 19.00 sıralarında Taksim Tünel Meydanı'nda toplandı. Galatasaray Lisesi önüne doğru yürüyüşe geçen grubun attığı sloganlar sebebiyle, polis, grubu dağılmaları yönünde uyardı. Yürüyüşe devam eden gruba İstiklal Caddesi Galatasaray Lise önünde müdahale edildi.

TAZYİKLİ SU VE BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

TOMA tazyikli su sıkarken, Çevik Kuvvet ekipleri de biber gazı ile müdahaleye devam etti. Eylemcilerin bir kısmı Tünel Meydanı'na doğru kaçmaya başladı. Galatasaray Lisesi önünde ise eylemciler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis, 15'ten fazla eylemciyi gözaltına aldı. Arbede ise uzun süre devam etti.

BİR GAZETECİ YARLANDI

Çevik Kuvvet midibüsüne bindirilen gözaltılar, emniyete götürüldü. Olaylar sırasında bir gazeteci de yaralandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Barış Günü Yürüyüşü'ne Polis Müdahalesi: Çok Sayıda Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (122)

  • Urfalı: Şerefsizler barış günüymüş, siz, HDP, CHP ve PKK bu ülkede olduğu sürece barış gelmez çünkü savaşın kaynağı sizlersiniz. 180 46 Yanıtla
  • Mutlu: Yok Barış yürüyüşü Ağaç yürüyüşü Olay çıkarında bahane çok nasıl olsa Allah belanızı versin 96 83 Yanıtla
  • zirzo: Bunların yarısı chp li yarısida pkk li 92 45 Yanıtla
  • Mateus: Böyle polis vahşetini gordukce artık öldürülen polislere uzulemiyorum bile nerdeyse ohh olmuş diyesin geliyor ölen polislere 35 100 Yanıtla
  • Türk kürt: Hergün asker polis vuruluyor kimse onlara baris demiyor pekiki li sünnetsiz domuzlar icin bu yaygara baris günüymüs Türkiye senelerdir düsük seviyeli bir savasta bakmayin milletin kafayi yedigine. 88 45 Yanıtla
  • Kutup yildizi: Bu ulkede polis siddeti ne zaman bitecek ? Her yuruyus Turkiye icin tehlike midir ? Nicin polis siddetine sebep oluyorsunuz ? Halkin polisi niye olmuyorsunuz? Nicin Sarayin Diktatorun memuru oluyorsunuz? Tabi su anda hukuk yok ama zamani geldiginde hukuk geri geldiginde sizler yargilanmiyacak misiniz ? Tarihten bilin ki Hitlerin yaptiklari insanlik disi vahseti Nurunberg mahkemelerinde seneler sonra yargilanmadi mi ? Turkiye su anda fiilen ERDOGAN FASIZMI yasiyor ! ! ! Turkiye de polis duzeni emniyeti sagliyacagina halkin ustune gaz bombalari atmakta ! Siz halkin destegini Tayyip e kulluk yaparak mi alacaksiniz ? Ne zaman halkin polisi olacaksiniz ! Bu gidisat karanliga gidistir ! Ekonomi bas asagi Dolar 3milyon , herdakika sehit haberleri , 2, 5milyon suriyeli , Hukuk olmus guguk , Turkiyenin 4tarafi dusman ! Diktator Baskanlik hayali kuruyor ! Cikis cok zor cok ! 57 71 Yanıtla
  • kızgın: hepsi terörist vurun gitsin kim bu ülkeye ihanet ederse bedeli canı olsun 80 29 Yanıtla
  • Governance: pkk-nin silahi ve gücü tükenmishtir mola vermek istiyorlardi neden anlamiyonuz 73 18 Yanıtla
  • Governance: yemin ederim ki kanimin son damlasina kadar TC- nin varligi ichin veririm gece gündüz uyumam onun keshiyinde dururum, bir düshmani bile devletimin günvenci olan askerime polisime zarar vermesine asla ve asla izin vermen gerekirse canimi kanimi TC- YOLUNDA FEDA EDERIM....... 46 31 Yanıtla
  • ince mesaj ......: barış gunu de bıle savası yasıyoruz ya pes...dıkta yonetımı bu olsa gerek 32 30 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement