Taksim'de "Berkin Elvan" Gözaltısı - Son Dakika
Güncel

Taksim'de "Berkin Elvan" Gözaltısı

Taksim\'de "Berkin Elvan" Gözaltısı

Berkin Elvan'ın ölümün 40. gününde verilen yemekten sonra saat 11.00'de, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na ekmek bırakmak isteyen 2 kişi gözaltına alındı.

20.04.2014 13:41  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi eylemleri sırasında başına isabet eden gaz fişeğinin yol açtığı yaralanmadan sonra 269 gün komada kalan ve hayata veda eden Berkin Elvan için dün ölümünün 40. günü nedeniyle verilen yemeğin ardından bugün de saat 11.00'de, Taksim Cumhuriyet Anıt'ına ekmek bırakmak isteyen 2 kişi gözaltına alındı.

POLİS ENGELİNE TAKILDILAR

Berkin anısına verilen yemekten sonra anıta ekmek bırakmak isteyen 2 genç anıt çevresinde erken saatlerde önlem alan polisin engeline takıldı.

SLOGAN ATTILAR

Gençler ekmeği bırakmak için ısrar edince gözaltına alındı. Beyoğlu Polis Merkezi'ne götürülen 2 genç gözaltı sırasında Berkin Elvan ölümsüzdür şeklinde slogan attı.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra Taksim Cumhuriyet Anıtı'na gelerek ekmek bırakmak isteyen 2 vatadaş da gözaltına alındı. Polisin anıt çevresindeki güvenlik önlemi ise devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'de 'Berkin Elvan' Gözaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • zaza: ekmekle olmaz cebinden çıkan maytaplarıda bıraksaydınız anıta 29 12 Yanıtla kürt: zaza inşalah senin evladının cesedinide eline verirler bizde cebindeki bilyeyi maytabıda çıkarın deriz hangi kitapta hangi kanunda elinde maytap bile varsa bi çocuğu ödürün der 0 0 ZAZA: eğer bende evladımı evden 6 kilometre uzağa cebinde maytapla elinde sapanla ekmek almaya yollarsam o zaman onu da öldürsünler sıkıntı yok devletine sadık olmayanın babasına faydası olmaz 0 0 avrupa: Bırakın bu ekmek alma numaralarını, yeter be tutturmuş ekmekle milleti kandirmaya çalışıyor lar bu milletin içinde böyle yalana inanacak kadar aptal varmı? Bu genç o yolun yolcu suymuş öyle aşılama yapılmış ve öyle öğretilmiş. 0 0
  • ezo: sapan da bıraksaydınız ya ekmek işin bahanesi hala milleti kandırıyorlar 23 6 Yanıtla
  • cevher tetiksezer: ekmek filan hikaye o cocuğun ölümü zerre kadar umurlarında değil amaçları tekrar ortalığı karıştırıp gençleri sokağa dökerek ülkeyi kaosa sokmak imam hatipli eşinin başı kapalı olan bi liderin ülkeyi yönetmesini sindiremiyorlar bu yüzden erdoğanı devirmek için her yolu deniyorlar ve denemeye devam edecekler 15 3 Yanıtla
  • vatan: benim yorumlarım neden yayınlanmıyor yahu asın şu soysuzları ve bunun gibileri bak bir daha çıkıyor mu berkin gibi zibidiler ortaya 4 4 Yanıtla
  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    16:53 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 zanlının yakalanması için operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 68 sentetik ecza hapı, 0,19 gram sentetik uyuşturucu, 2 ruhsatsız tüfek ve 8 kartuş ele geçirildi. Zanlılar gözaltına alındı.

  • Aydın'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Sonrası Bina Çatısı Uçtu
    16:52 Aydın'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Sonrası Bina Çatısı Uçtu

    Aydın'ın Köşk ilçesinde dün gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrasında bir binanın çatısı uçtu, devrilen ağaç duvarı yıktı. Köşk Belediyesi ekipleri temizlik çalışması başlattı.

  • Trabzon'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıralak Yaylası'nda doğa gezisi düzenlendi
    16:49 Trabzon'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıralak Yaylası'nda doğa gezisi düzenlendi

    Trabzon'da faaliyet gösteren doğa ve spor dernekleri üyeleri, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kadıralak Yaylası'na doğa gezisi düzenledi. Yaylada yürüyüş yapan katılımcılar, fotoğraf çekti. Tonya Kaymakamı Adem Eser, yaylanın tanıtımını yapmaya çalıştıklarını belirtirken, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ise turizmin ekonominin büyük bir kısmını oluşturduğunu vurguladı.

  • Fatih'te Sağlık Çalışanları İsrail'in Gazze Saldırılarını Protesto Etti
    16:48 Fatih'te Sağlık Çalışanları İsrail'in Gazze Saldırılarını Protesto Etti

    Fatih'te bir araya gelen sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için "sessiz yürüyüş" gerçekleştirdi.

  • Kastamonu'da Fırtına Sebebiyle Binaların Çatıları Uçtu
    16:46 Kastamonu'da Fırtına Sebebiyle Binaların Çatıları Uçtu

    Kastamonu'da etkili olan fırtına sebebiyle bazı binaların çatıları uçtu. Bir binanın çatısının uçma anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.


Advertisement