Taksim Cumhuriyet Anıtı Çevresi Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Taksim Cumhuriyet Anıtı Çevresi Kapatıldı

Taksim Cumhuriyet Anıtı Çevresi Kapatıldı

1915 Ermeni olayları anma etkinliği öncesi polis önlem amaçlı Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın etrafını kapattı.

24.04.2014 18:54  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu akşam saat 19.00'da yapılması beklenen 1915 Ermeni olayları anma etkinliği öncesinde, polis Taksim Cumhuriyet Anıtı etrafını barikatlarla kapatarak önlem almaya başladı.

FOTOĞRAFLAR VE MUMLARLA TOPLANDILAR

24 Nisan Ermeni Soykırımını Anma Platformu'nca saat 19.00'da yapılması beklenen anma etkinliği öncesinde, polis Taksim Cumhuriyet Anıtı etrafını barikatlarla kapattı.
Bu arada etkinliğe katılanlar 1915'te hayatını kaybedenlerin  fotoğrafları ve mumlarla Fransız Konsolosluğu önünde toplandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim Cumhuriyet Anıtı Çevresi Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • erhan: taksimi işçiye açmayın ermenilere acın halkada ileri demokrasiden bahsedin yemezler koçum yada bunu ancak yüzde elli yer... 6 15 Yanıtla ....: bilader doğru tesbit 0 0
  • BAJAGA: Ermeniler sadık millet diyen Osmanlı; Ermenileri bize düşman eden Rus ve Fransızlar. Ermeni sorunu bugün varsa sebebi Paris ve Moskova' dır. Hele bu fransa yok mu horoz kendi pisliğini örter başkasının ki aşar ya boşa horoz değil onlar. ama her horoz her çöplükte ötmez. 1915' li yıllarda Ermeniler Türklerden çok kürtleri kestiler. camiye giden halkı camide yaktılar. bunlar kaynaklarda var. kafası balta ile kesilen müslümanlar gibi. taşnak ve hınçak faşist olmuyor katliam yapmıyorda canı yanan ve intikam alan atalarımız mı suçlu. bir Saddam bir hitler bir milosevic yetiştirmedi Türk toplamı belki yetiştirseydik bugun bazıları konuşamayacaktı. kahrolsun fransa. 5 0 Yanıtla

Advertisement