Taksi Şoförüne Halk Otobüsünde Bıçaklı Saldırı! - Son Dakika
Güncel

Taksi Şoförüne Halk Otobüsünde Bıçaklı Saldırı!

Zeytinburnu'nda bir halk otobüsünde taksi şoförlüğü yapan Salim Tezel'in, bıçakla boğazından yaralandığı an kameraya yansıdı.

24.01.2015 17:03  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda bir halk otobüsünde yaşananlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir taksi şoförü her gün taksisini almak için bindiği halk otobüsünde onlarca kişinin önünde saldırıya uğradı. Çığlıklar otobüsün içini kaplarken, saldırgan belinden çıkarttığı bıçak ile ileriye doğru atıldı.

BOĞAZINDAN YARALANDI

"Arkalara ilerle" tartışması, küfürler savuran adamın bıçağını çekmesi ile kana bulandı. Ne olduğunu anlamadan, boğazından yaralanan vatandaş, otobüsten inerek en yakındaki hastaneye koştu. Show TV özel haberindeki dehşet anlarını ekrana getirirken, olayı da yaralanan vatandaşa sordu.

Taksi Şoförüne Halk Otobüsünde Bıçaklı Saldırı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Taksi Şoförüne Halk Otobüsünde Bıçaklı Saldırı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • TR: insanlık nereye gidiyor 7 1 Yanıtla
  • Metin Germany: Benim halkim silahsiz tuvalete bile gidemiyor 5 0 Yanıtla
  • PEKERR: Bide şehir eşkiyası diyor yaaa. Ulenn 60 km hizla giderken musteri kapmak icin onumuze kiranlar kim veya musteri kapmak icin bayan soforleri birak erkek soforleri bile sıkıstiranlar kim sanki istanbul yollarinin sahipleri herifler. Minibusculer taksiciler simdide servis soforleri oyy oyy ne yapsalar az bile. Bazilari haric 5 0 Yanıtla
  • Bilal çakmak: Taksi şöförleri çok kaba oluyor, adamı tahrik ettiğini zannediyorum 4 1 Yanıtla
  • Akın: Yazık ülkenin geldiği şu duruma bak ne kadar rahat adam öldürmek yaralamak çocuk oyuncağı oldu her gün bir yerde vukat akıllara durgunluk veriyor bu insanlar hiç bir şeyden korkusu yok kalmamış insanların kanun kalmamış ya memlekette allah sonumızu hayır etsin 4 1 Yanıtla
  • SEDAT: Eskiden bıçak falan taşımazdım gecenin bir saatinde izmir sokaklarında az çok çoğu yere ayak bastım yanlız başıma da arkadaş ile beraberde hiç bir şey gelmedi başıma ama artık bıçakla dolaşıyorum insanlar bir garip olmuş her kes de bir bıçak silah aşkı napacan en azından bir saldıı durumunda kendini korumak için bıçak taşıyoruz artık Allah kimseyi öldürmek nasip etmesin o noktaya getirmesin düşünmesi bile kötü o vebalin altından bizim gibi düzgün insanlar vicdanen dinimizin emrine göre kalkamaz 3 0 Yanıtla
  • Sezer: Bu tip pislikler direkt idam edilmeli her gün gasp her gün cinayet millet psikopatların elinde kalmış 1 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement