Takipçisinden Arda Turan'ı Şaşırtan Yanıt! - Son Dakika
Spor

Takipçisinden Arda Turan'ı Şaşırtan Yanıt!

Arda Turan, Instagram'da bir şiir paylaşırken takipçisi milli futbolcuya "Trilyonlar kazanıyorsun söylediğin sözler gariban gibi maşallah" diyerek tepkisini dile getirdi.

20.04.2015 09:00  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duygusal kişiliğiyle tanınan ve sosyal medyayı aktif kullanan Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'ın Instagram hesabından paylaştığı şiir olay oldu.

"TEHLİKELİ ŞİİR OKUR, DÜNYAYA SATAŞIRIM BEN"

Milli futbolcu, Instagram hesabından paylaştığı "Gençliğimi kimse bilmez, sakallarımda çocuk kokusu, ağzımdan ay ışığın fışkırır benim.Ceketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şiir okur dünyaya sataşırım ben" şiirle takipçilerine duygusal anlar yaşattı.

"TRİLYONLAR KAZANIYORSUN..."

Ancak Arda'nın takipçilerinden biri, milli futbolcuya "Trilyonlar kazanıyorsun söylediğin sözler gariban gibi maşallah" diyerek tepkisini dile getirdi.

ARDA, LAFIN ALTINDA KALMADI

Arda ise, bu lafın altında kalmadı ve şu yorumda blundu; "Duygunun maddi bir değeri mi olur kardeş. Seviyoruz işte şarkıları, şiirleri. Sevdiğimizi paylaşıyoruz. Bizi sevenlerle uzak kalmayalım."

İŞTE ARDA'NIN TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTIĞI O ŞİİR...


Takipçisinden Arda Turan\'ı Şaşırtan Yanıt!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Takipçisinden Arda Turan'ı Şaşırtan Yanıt! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ekrem inci: sığıra bak arda kazanıyo ben kazanamıyorum diye trip atmış :) 17 7 Yanıtla
  • Neco: Bir fenerli olarak seni seviyorum Arda kardeş.yolun ve şansın hep açık olsun 12 7 Yanıtla
  • ×-ray 21: Senin allahına kurban adamsın arda yanlız bir hatırlatmada bulunmak isterim arda kardeş sana tavsiyem torinolu şaban gibi siyasete karışma seni futbolcu olarak sevelim hatırlayalım saygılar 16 2 Yanıtla
  • Serdar gençaslan: İnsanlık başka,para başka bi mevzudur TRİLYON KAZANIPTA ARDA GİBİ ÖZÜNÜ KAYBETMEYEN KAÇ TANE İNSAN VARDIR...olumsuz yorum yapanlara söylüyorum,size loto toto iddaa v.s yerden trilyon cıksın ananızı babanızı unutursunuz... 15 2 Yanıtla
  • Derune en derune: Hikayeyi bırak arda sıcak sıcak eurolarınla yat sanane şiirden 6 11 Yanıtla
  • NİŞADIR: ARDA GİBİ FUTBOL MELEKEN VAR İSE SENDE KAZANIRSIN, HERKES FUTBOLCU OLDUM DER BELKİ AMA ARDA OLAMAZ 10 3 Yanıtla
  • asdfghjk: ahmet kayaaa :) ><3 8 4 Yanıtla
  • ..............: işte cahil adam, herkes okuduğu şiiri mi yaşıyor. ruhsuz, densiz 7 1 Yanıtla
  • Cfn : Ahmet Kaya <3 2 2 Yanıtla
  • hayret bir şey: iyi de suç takipçisin'de yani sen niye böyle kişileri takip ediyorsun ki !!! 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement