Tahir Elçi'nin Öldürüldüğü Çatışmanın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Tahir Elçi'nin Öldürüldüğü Çatışmanın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Tahir Elçi'nin öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde sokağın içinde koşan iki saldırganın, polislerin arasından geçerek uzaklaştığı görülüyor.

28.11.2015 21:45  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin yaptığı bir basın açıklaması sonrası öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

POLİSLERİN ARASINDAN KAÇARAK GEÇİYORLAR

DİHA'nın kaydettiği görüntülerde eli silahlı iki kişinin, polislerin ve Tahir Elçi'nin bulunduğu guruba doğru koştuğu gözüküyor. Önden gelen saldırgan silahın namlu kısmında tutuğu diğerinin ise silahını ateş edemeden Tahir Elçi'nin bulunduğu yöne doğru fırlattığı gözüküyor.

İki saldırganında kendilerine ateş açan bir çok polisin bulunduğu sokaktan koşarak kaçtığı gözüküyor.

Tahir Elçi\'nin Öldürüldüğü Çatışmanın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Tahir Elçi'nin Öldürüldüğü Çatışmanın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • küncü: pkknin isi oldugu ortada. 41 147 Yanıtla
  • allah zeval vermesin: allah polislerimizi korusun 38 59 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz 31 49 Yanıtla
  • Cimcim: Polis mafyadir boyle biline 26 50 Yanıtla
  • misafir: kurt halkı bunu yemez herşeyi gozlerimizle gorduk polis silah arkadaşini da tahir elçıyide oldurdu yaminler olsunkı gordum 25 46 Yanıtla
  • intikam : polisin tahir elçiyi oldürdügü ap açık ortadadır ve silah arkadaşınıda kurban etiler 27 28 Yanıtla
  • kara murat: bizim polıs 2 mtrede vuramıyur 34 18 Yanıtla
  • gamze21: senaryonun bu kadarınada pes doğrusu ölen polislerede saygıları yokmu bu meslektaşlarının 2 polisi katledenler kurşun yağmurundan tek mermi bile almadan kaçıyorlar o arada tahir elçiyide arada götürüyorlar 26 10 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz 9 26 Yanıtla
  • abaroglu: Polisler olayin farkina varamiyor kacan kisileri ya basın ya halk saniyorlar sonradan elindeki silahlar gorus acisina girince sivil arkadaslarina o terorustlere atac acinca isin farkina variyorlar orada polis suclu deil arkadaslar catisma ortasi ve uniforma yok kimsede karambol yasanmis lutfen vatan evlatlarimizin polislerin moralini yorumlarinizla dusurmeyim yok polislik issizlik olmus yok para derdi olmus hanginiz o yorumu yapanlara sesleniyorum hanginiz o streste o ortamda o gerginlikte gorev yapabilirsiniz litfen polislerimize laf etmeyin onlar onurumuz gururumuz .. 23 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.


Advertisement