Elçi'nin Öldürüldüğü Bölgede Savcı İnceleme Yaparken Bomba Patladı - Son Dakika
Güncel

Elçi'nin Öldürüldüğü Bölgede Savcı İnceleme Yaparken Bomba Patladı

Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin öldürüldüğü saldırı için olay yerine giden heyet inceleme yaptığı sırada yola tuzaklanan bomba patlatıldı, 2 polis ağır yaralandı.

28.11.2015 15:43  Güncelleme: 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinde Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın inceleme yaptığı sırada zırhlı aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı bomba infilak etti. Patlamada, 2 polis yaralandı.

SAVCI İNCELEME YAPARKEN BOMBA PATLADI

Diyarbakır'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü, 1 polisin şehit edildiği ve 2 polisin de yaralandığı çatışmanın ardından sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinde çatışmalar sürerken, olay yerine gelen Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın bölgedeki incelemeleri sırasında bir sokağa giren zırhlı polis aracının geçişi sırasında yere önceden tuzaklanan el yapımı bomba infilak etti.

2 POLİS MEMURU AĞIR YARALI

Patlamada, aracın içerisindeki 2 polis ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAVCI GÜVENLİ BİR YERDE

Saldırı üzerine Başsavcı Solmaz ve beraberindekiler güvenli bir yere götürüldü. Başsavcı Solmaz, DHA muhabirine yaptığı açıklamada durumlarının iyi olduğunu ve güvenli bir yerde bulunduklarını söyledi.

SİLAH VE PATLAMA SESLERİ DUYULUYOR

Bu arada sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur İlçesi'nde zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.











Elçi\'nin Öldürüldüğü Bölgede Savcı İnceleme Yaparken Bomba Patladı

Son Dakika Güncel Elçi'nin Öldürüldüğü Bölgede Savcı İnceleme Yaparken Bomba Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ağrılı karapapak : Bu hainlere oradaki halkın dur demesi lazım yoksa halk bu pkk lı teröristlerden çok cekecek 28 13 Yanıtla
  • MİSİLLEME YAPİLMALİ KANİ YERDE KALMAMALİ....: amedliii 14 20 Yanıtla sark: Evet nekadar PKK yanlısı varsa hepsi gebersin 0 0
  • nilay: utanmadan sıkılmadan devlet yaptı derler 11 2 Yanıtla
  • mmmmmm : hahahahaha ohhh ne güzel 1 3 Yanıtla
  • yenilmez: sizin gibi kuş beyinliler oldukça biz bu hallerde olmaya devam edecez 4 0 Yanıtla
  • savcı Zekeriya: Kürtler öldürdü şimdi eylem yapıyor millet salak mı 2 1 Yanıtla
  • vatan: bunlar koynundakılerı düşman askeri alıp götürüp ışını bıtırıp getırmesını ısdıyor galıba 1 0 Yanıtla
  • edi bese: Yaralıların durumu iyi çok şükür dualarınızı eksik etmeyin. Polislerin ve gazetecilerin durumu iyi. Allaha şüküredin. Allah masumların yanındadır yeter ki siz dualarınızı eksik etmeyin. Şeytanları gibi onlar da yenilecekler. 1 0 Yanıtla
  • enişte: Allah rahmet eylesin yapanların ve hükümetin allah belasını versin 0 0 Yanıtla
  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü
    16:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıların ele alındığı öğrenildi.


Advertisement