Taffarel: Atletico Madrid'e İlk Maçtaki Kadar Saygı Duymayacağız - Son Dakika
Spor

Taffarel: Atletico Madrid'e İlk Maçtaki Kadar Saygı Duymayacağız

Taffarel: Atletico Madrid\'e İlk Maçtaki Kadar Saygı Duymayacağız

Atletico Madrid karşılaşmasında G.Saray'ın teknik direktörlüğünü yapacak olan Taffarel, "Rakibimize ilk maçta gereğinden fazla saygı duyduk. Yarın böyle olmayacak." dedi.

24.11.2015 19:33  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Atletico Madrid ile oynayacağı mücadele öncesinde Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Brezilyalı hoca, oldukça iddialı olduklarını söylerken; Mustafa Denizli'nin Madrid'e gelmesi durumunda kendilerine güç katacağını ifade etti.

"İLK MAÇTAKİ KADAR SAYGI DUYMAYACAĞIZ"

Öncelikle TRT Spor'a özel açıklamalar yapan Taffarel, " İstanbul'da belki de Atletico Madrid'e gereğinden fazla saygı duyduk. Bu sefer böyle olmayacak. Gruba baktığımızda her şey olabilir. Benfica deplasmanından galip dönebilirdik olmadı. Her şeye açık bir gruptayız. Oyunculara güvenimiz sonsuz. En iyi sonuçla dönmek istiyoruz. En güzel skorla buradan ayrılmak istiyoruz. Mustafa Denizli ile şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı. Uzun zamandır bu takımla birlikteyiz, onun da bize güveni sonsuzdur. İstanbul'a döndükten sonra onunla görüşme şansımız olacak." ifadelerini kullandı.

"TURİSTİK SEYAHATA GELMEDİK"

Basın toplantısında ise güvenlerinin yüksek olduğunu vurgulayan Brezilyalı antrenör, "Çok zor bir maç olacağı aşikar. Ama her şeyin bizim eliminde olduğunu düşünüyorum. Aslında grupta her şey açık. Nasıl onlar İstanbul'da bizi yendiyse biz de onları burada yenebiliriz. Kimse buraya turistik bir seyahat için geldiğimizi düşünmesin. Mutlaka çok zor bir rakibe karşı oynayacağız ama ne olursa olsun biz inanarak geldik. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yarın ümitsiz değiliz, ümitsiz olmamız için de bir sebep yok" diye konuştu.

"DERSİMİZE ÇALIŞTIK"

Atletico Madrid'in duran toplarda etkili olduğunu söyleyen Taffarel, golcülerin gol atmamasının İspanya'da 'kriz' olarak adlandırılması üzerine; "Gol atma anlamında sadece forvetlere bakmamak gerekiyor. Atletico Madrid'e baktığımız zaman sadece forvetler değil, duran toplarda çok etkililer. Bir Godin var... Ne kadar etkili olduklarını biliyoruz. Eğer İspanya basınında Atletico'nun durumu kriz olarak adlandırılıyorsa, bu kriz umarım yarın da devam eder." dedi.

"EĞER MUSTAFA HOCA GELİRSE..."

Mustafa Denizli'nin Madrid'e gelme ihtimali ile ilgili konuşan çalıştırıcı, "Şu ana kadar yeni hocamız Mustafa Denizli ile bir konuşmamız olmadı. Ama yarın buraya gelme ihtimali varmış. Tabi ki Mustafa Hocamız burada olsaydı çok farklı olabilirdi ama henüz kendisiyle iligli bir görüşmem olmadı. Bizim bir Atletico Madrid programımız var ve o programda devam ediyoruz. Ama yarın buraya gelirse bize güç katacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Spor Taffarel: Atletico Madrid'e İlk Maçtaki Kadar Saygı Duymayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ROJ: Demek ki bu sefer 4 yiyecekler 0 1 Yanıtla
  • Kral TURKEY: Derslerine iyi çalısmış bizi kandırma taferell.sonra 4-0 gs yenildikten sonra kıvıracaksın , bari dürüst konuş. 0 1 Yanıtla
  • .: Fark yicez demek istemiş 5-0 yada en iyisi 6-0 fakat o zaman fener bize çok kızar :) 0 1 Yanıtla
  • fanatik gs: Galatasarayin surpriz mac kadrosu muslera olcan hakan denayer sabri bilal chedjou yasin sneijder rodriguez podolski(forvet ve macin yildiziydi) mac skoru a.madrid 1 galatasaray 3... gordugum ruya buydu.... 0 0 Yanıtla

Advertisement