"Tacizci" Diye Teşhir Edilen Üniversiteli Ölmek İstedi - Son Dakika
Güncel

"Tacizci" Diye Teşhir Edilen Üniversiteli Ölmek İstedi

"Tacizci" Diye Teşhir Edilen Üniversiteli Ölmek İstedi

Antalya'da bir kız öğrenciyi "Taciz etti" diye teşhir edilen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki S.D., fakülte önünde intihar girişiminde bulundu.

16.11.2015 14:10  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir kız öğrenciyi taciz iddiasıyla Üniversiteli Kadınlar Grubu üyeleri tarafından teşhir edilen Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğrencisi 21 yaşındaki S.D., fakülte önünde intihar girişiminde bulundu. Tedavisi yapılan S.D., "Tacizci değil, öğrenciyim." dedi.

SINIFA GİRİP TEŞHİR ETTİLER

GSF'de geçen hafta adı açıklanmayan kız öğrenciye yönelik Sinema ve Televizyon Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi S.D.'nin tacizde bulunduğu öne sürüldü. Kız öğrencinin kadın derneklerinden yardım istediği ve polise şikayetçi olduğu olayla ilgili öğrencilerden oluşan 'Üniversiteli Kadınlar Grubu', fakülte içerisinde protesto eylemi düzenledi.

Yaklaşık 30 kişi, o sıra derste olmayan S.D.'nin sınıfına girerek, öğrenciyi teşhir etti. Tüm fakülteyi dolaşan kız öğrenciler, kantinde karşılaştıkları S.D. ile tartıştı.

NOT BIRAKIP ÖLMEK İSTEDİ

Teşhir edilmeyi sindiremeyen S.D., bugün sabah saatlerinde fakülte binası girişinde intihar girişiminde bulundu. 'Ben tacizci değilim. Örgütlenmiş kinizme karşı duracak bir kimlik değilim, pek tabi insanım. Bir başkasına dokunacak yahut kendimi deşebilirim. Bu lekeyi bana atanlar, alın size yaşam hakkı istemiyorum' yazılı not bıraktıktan sonra karnına 4 kez bıçak sapladı.

S.D., çağrılan sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. S.D., yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikesi bulunmadığı için taburcu edildi.

"GURURUM İNTİHARA İTTİ"

Örgütlenmiş kinizmin kurbanı olduğunu söyleyen S.D., "Yalan beyanlarla, ortada kanıt olmadan, hakkımda kötü sonuçlara neden olabilecek, üzücü şekilde sonuçlanabilecek, benim başıma dert olabilecek eylem yaptılar. Ortada bir neden ya da kanıt olmadan böyle bir eylem. Pek hak gözettiklerini sanmıyorum. Aslında tacize uğrayan biziz. Gelip masamızı dağıtıp, dersimizi bölüp, okulumuzu ve öğretim görevlimizle kavgaya tutuşup böyle pis bir olaya, 'kadın kolektifi' başlığı altında karıştılar. İzahını edeceğim bir suçum yok. Ama böyle bir girişimde bulundum bugün. Beni öyle anmalarını istemem. Tacizci değilim, gururum intihara itti." diye konuştu.

"BİR BIÇAĞIN ALTINA YATMAM GEREKİYORDU"

"Tacizci damgasını yemek istemem" diyen S.D. şöyle devam etti:

"Bu şekilde dolaşmak aslında direkt açık tehlike. Şuradan birisi çıkıp 'A sen o muydun, sen öyle birşey mi yaptın?' dese ve benim anlaşabileceğim bir eşikte olmasa, kötü etki altında kalabilirim. Buna engel olmak için yaptım böyle bir şeyi. Bir bıçağın altına yatmam gerekiyordu. Bu grup kolektif için suç duyurusunda bulunacağım, maddi manevi bana zarar verdiler. Bunun peşinde olacağım. Okul tarafından soruşturma da açılacak o öğrencilere. Ben de peşinde olacağım bu olayın. Böyle bir yakıştırmayla elbette yaşamayacağım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Tacizci' Diye Teşhir Edilen Üniversiteli Ölmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Alperen: Herkes iddiasını ispatla yükümlüdür ispat yoksa iftirayla peynır ekmek gemısı yurumez git maddi ve manevi zararından dolay dava aç bir daha iftira atabılıyorlar mı 14 1 Yanıtla
  • veli: sen bittin aslan bu ülke böyle iftira atanın yanına kalır. .hangisi ceza alacak o iftira atanlardan hiçbiri. ... 10 1 Yanıtla
  • ....: Çocuk kendi ağzıyla söylüyor hala iftira diyorsunuz 5 4 Yanıtla
  • cCc ALP_EREN cCc : BU TÜR HABERLERİN GERÇEKLİGİ ARAŞTIRILMADAN HABER YAPAN BASIN BUGENCİN BAŞINA BİR İŞ GELSEYDİ VEBALINI NASIL VERECEKTI ACABA O YÜZDEN SUÇLULUGU İSPATLANANA KADAR MASUM HANE KAYİDELERİNE UYMALISINIZ YOKSA GENÇLERİN KIZLAR TARAFINDAN TOPLUM ÖNÜNE ATILMASINA ÇANAK TUTMUŞ OLURUZ. 7 1 Yanıtla
  • derya: bu tacizciyi tesirc ettiklerinde piskin piskin benim demisti bunuda unutmayin olurmu baktiki yaprigi yanina kar kalmadi millet yuz ceviriyor kendini bicakladi keske olseymisin 2 6 Yanıtla ahmet: siz kadınlar varya bulasık olamadınız yuz bulamadınız zaman hemen iftira at bu kladar piskin yuzsuzsunuz be 9 3
  • melisa: Video yu izleyen erkek lerin ayağı titriyordur 1 7 Yanıtla OSMANLI TORUNLARIYIZ ayagımız asla titremez RUMM M: o cocuk orda O KIZLARA tokatını basardııı AMMAAA terbiye erkeklerde mevcuttur.. helal olsun cocuga ilk fırsatta ziyaretine gidicem.. 4 2 tunç06: Niye titresin ?? aaa size de iftira atarız mı demek istiyorsunuz.....sıkar her kuşun eti yenmez....bulmuşsunuz saf adamı .bakın bu genç yapanları dava etsin hepsi nasıl özür diliyor......erkek düşmanları. belki de kıza bakmadı alsana dedi ne belli....utanın be . 0 0
  • ....: olay olduğu zaman yaptığını itiraf etmişti. Kendini temize mi çıkarmaya çalışıyor?? 1 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü
    14:01 Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü

    Isparta-Antalya Karayolu Bucak Karacaören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otobüs ile otomobil çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi
    13:58 Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi

    Kırıkkale'de Ziya Gökalp Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle park halindeki bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Otomobilde hasar meydana geldi ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek ağacı keserek yolu trafiğe açtı.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj
    13:57 Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj

    Alper Gezeravcı, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde yaptığı açıklamalarda, çocuklara ilham kaynağı olmaktan gurur duyduğunu ve Türkiye'nin geleceğinin çocuklarla şekilleneceğini belirtti. Gezeravcı, Atatürk'ün vizyonuyla yürünecek yollara işaret etti ve devletin güçlü iradesiyle hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığını vurguladı.

  • Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi
    13:57 Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi

    Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi Aziziye İlçe Teşkilatı tarafından iş çizmesi hediye edildi. Başkan Akpunar, Aziziye için seferber olacaklarını belirtti.


Advertisement