"Swinger" Partisi Şüphelilerine 177 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi - Son Dakika
Güncel

"Swinger" Partisi Şüphelilerine 177 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi

"Swinger" Partisi Şüphelilerine 177 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi

Adana'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle ilişki fantezileri yaptıkları iddia edilen 15'i tutuklu 29 şüpheli hakkında 177 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

03.08.2015 12:07  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle ilişki fantezileri yaptıkları iddia edilen 15'i tutuklu 29 şüpheli hakkında 'fuhuş', 'suç örgütü' ve 'insan ticareti' suçlarından 177 yıla kadar değişen hapis cezası istendi. Sanıkların isteği üzerine dosyada gizlilik kararı alındı.

EVLİ ÇİFTLERE SWİNGER PARTİLİ FUHUŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şubat ayında Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi 25 yaşındaki E.Ş. ile kız arkadaşı E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yatırdığı ihbarını aldı. İhbar üzerine teknik takip başlatan polis, Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde lüks bir sitede villa kiralayıp, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'dan evli çiftlere swinger partileri organize ettiğini belirledi.


5 İLDE 25 ADRESE OPERASYON

E.Ş ile sevgilisi E.A.'nın başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden ilişkiye girmek isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla villa kiralayarak eşsiz partilere katılmak isteyen erkeklere 1000 lira karşılığında kadın ayarladığı da kaydedildi. Çalışmalarını tamamlayan polis, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A. ile birlikte 53 kişi gözaltına alınırken 29 şüpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan kadınlar "Rezil olduk, insan içine çıkacak yüzümüz kalmadı. Çocuklarımız 4 günden beri perişan oldular" diye ifade verip gözyaşı döktü. E.Ş. ile E.A.'nın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklanırken, 14 şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


İDDİANAME TAMAMLANDI

Gizlilik kararı alınan olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, yapılan teknik takibin sonucu E.Ş. ve M.B.'nin fuhuş örgütünde elebaşılık yaptıklarını, H.L. ile M.A.'nın ise örgütte faal olarak rol aldıklarını belirtti. Örgütün, güvenlik ve gizlilik sebebiyle Adana içerisinden fuhuş müşterisi kabul etmediklerini vurgulayan Savcı, ayrıca örgütün müşterilerini memnun etmek için hiç bir masraftan kaçınmadıklarını da kaydetti. Savcı, 15'i tutuklu 29 şüpheli hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'fuhuş', 'insan ticareti' ve ' müstehcenlik' suçlarından 3 ila 177 yıl arasında değişen toplam 933 yıl hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Swinger' Partisi Şüphelilerine 177 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • f16: boyle birseyde anca bu fallahlardan cikar 31 3 Yanıtla
  • sema: hak din İslam gelmedikçe insanlar böyle sapıklık içinde devam eder 28 4 Yanıtla
  • Ağlatan Zombi: Bir insan eşini başka biriyle ortak kullanabiliyorsa ya da eşini başkasının eşi ile degistirebilicek kadar insanlıktan çıkmışsa ona yüzlerce yıl hapis cezası vermenin ne anlamı var? Eşini değiştirmiş bir insanın neyi değişecek? Ya da idam cezası uygulansa bu neyi degistirebilicek ki? insanın ruhu kirlenir anlarım ama bu insanlıktan çıkmaktır. Ahlakı olmayan birine verilen hiçbir ceza da çözüm değildir. Çünkü dışarda bu olaylar yine olacak bence toplumun ahlak yapısı bir kez daha gözden geçirilmeli 18 6 Yanıtla
  • Bilis: Hepsi dindar Türk bunlar bile simdi hdp ye dinsiz diyorlardır :-):-):-) 4 16 Yanıtla
  • Akapesever: Hala Adana mı yine? 10 8 Yanıtla
  • .....: allah belanızı versin sizin 15 3 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: bizim jetler gecerken surayada bir bomba atsın :) 13 4 Yanıtla
  • eda: Zihinsel engelli kıza tecavüz eden adamı serbest bırakanlar bunlara yüzlere yıl hapis veriyor. İşte adaletsizlik 15 1 Yanıtla
  • gökyüzü: araba bozulunca tamire gidersin insan bozulunca rahibine dönersin 7 9 Yanıtla
  • adalet: Insanlarin kendi tercihi kimsenin karışmaya hakkı yok bence ama işin içine para girmisse o ayrı ama zevkler ve renkler tartisilmaz 10 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement