ŞUSEAL'den Duygulu Final - Son Dakika
Güncel

ŞUSEAL'den Duygulu Final

Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin AFA konferans salonunda gerçekleştirdiği şiir ve müzik dinletisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

22.05.2015 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞUSEAL Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmenleri Sema Muslu, Alev Yılmaz Aşkın ile Müzik Kulübü Öğretmeni Erhan Cankurt'un rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda okul müdürü, veli, öğretmen ve öğrenci katıldı.

Programın ilk bölümünde duygusal şiirlerle büyülenen izleyenler, ikinci bölümde kahramanlık şiirleri ile coştular. Bölüm aralarında sunulan müzik ziyafeti de izleyenleri duygulandırdı. Program seyircilerden büyük beğeni ve alkış aldı. Veli katılımının yoğun olduğu programda veliler çocuklarıyla gurur duydular. Gecenin finalinde konuşan okul müdürü Yüksel Hamzaoğlu, bu yıl YGS ve Matematik olimpiyatlarında yakalanan akademik başarının, böyle bir sanatsal etkinlikle taçlandırıldığını belirterek öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. Geceye katılan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten ise gecenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri başarısından dolayı kutlarken, Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi'nin bu programla akademik başarılarının yanı sıra sosyal faaliyetlerde de çıtayı yükselttiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ŞUSEAL'den Duygulu Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement