Survivor All Star'ı Turabi Kazandı - Son Dakika
Magazin

Survivor All Star'ı Turabi Kazandı

Survivor All Star şampiyonu SMS oylamasının sonucunda Turabi oldu.

04.07.2015 00:51  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor All Star şampiyonu belli oldu. Haftalarca kıran kırana mücadeleler geçiren yarışmacılar arasından büyük finale kalan Merve Aydın ve Turabi oldu. SMS oylamaları sonucu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi oldu.

SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?

Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira.

Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi.

TURABİ'NİN IŞİD KAFA KESME TAKLİTİ

Turabi Çamkıran gönüllüler SMS sıralamasında ikinciliğin değişmez ismiydi. All Star ilk başladığında birinciliği hep o alıyordu ancak adadaki agresif tavırları sebebiyle bu yerini Hasan'a kaptırdı. Turabi'yi zirveden eden ise bir oyun sonrasında rakibine yaptığı IŞİD kafa kesme hareketi oldu.

GÖRKEMLİ FİNAL

Kuzey Kıbrıs'tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star'da elenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya geldi.

Aylardır Dominik'te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlendiler. Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşadılar.

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME

Survivor All Star'da yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleştiler. Herkes birbirine aklında kalan soruları sordu, yaşadıkları problemler üzerine konuştular. Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakaladılar.

10 Yılın Şampiyonunun belli olmasına bir adım kala yarışmacılar arasında gergin dakikalar yaşandı.

"BU KIZ BANA AŞIK"

Konseyin henüz başında, daha önce eski yarışmadan da kavgalı olan Bozok ve Duygu birbirine girdi. Duygu'nun ani çıkışının ardından Acun Ilıcalı defalarca uyarmasına rağmen genç kadını susturamadı. Duygu Bozok'u kadın düşmanı olarak suçlarken, Bozok ise ilginç bir şekilde "Bu kız sırılsıklam aşık" diyerek herkesi güldürdü. Duygu sert tartışma esnasında ayağa kalkınca son damla da taşmış oldu. Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'ya 'Seni nasıl susturabiliriz?' diye sordu. Duygu'nun cevabı 'Beni gönderebilirsiniz' oldu. Bu cevap üzerine Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'yı yayından çıkardı. Ilıcalı ardından seyircilerden yaşanan gerginlik için özür diledi.

Survivor All Star\'ı Turabi Kazandı

Son Dakika Magazin Survivor All Star'ı Turabi Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (194)

  • Hüseyin: MERVE AYDINI BİTİREN BABASI OLMUŞTUR.. TURABİYİ ŞAMPİYON YAPANDA SON SÖZÜ OLMUŞTUR.. 72 5 Yanıtla
  • Yorumcu: Türk halkına yazıklar olsun böyle ahlaksız terbiyesiz bir adamı yine şanpiyon yaptı terbiyesiz bir insan finale gelince çok masum ama normallde edepsizin teki hasan gibi adam gibi adam şampiyon olmadı ya yazıklar olsun 36 39 Yanıtla
  • Meltem: Helal sana adamım Merve arkadaşlarını sattı sattı en sonunda kendisi satıldı yüzünden kin akıyor kızın iyi oldu sana yaşa sen Turboooo 48 22 Yanıtla
  • etan kara: türkiye burası kadın döven, kadın öldüren bir kadının başarısını bile kabul etmeyen zihniyetler oldugu sürece böyle adamları 1 . yaparlar padişahta yaparlar 20 48 Yanıtla
  • ismail karakale: mervenin hakkıydı bu iş Başka söze gerek yok tv 8 23 40 Yanıtla
  • asabi: Acu yine yapti yapacagini ne yapti ne etti kazandirdi turabi yi bu adam tam bir siyonist 17 44 Yanıtla
  • taha: Merve aydının babası boş konuş tu.. banane kardeşim amerika dergisinden. Yok kızı dergiye çıkan 3. Kişiymiş de. Sanki kızı olimpiyatlar da ülkeye altın madalya getirecek. Gider survivor lara orda koşar ancak. Sen önce kızına büyüklerin earkadaş larına saygılı olmasını öğret. Dün bir konuştun zaten senin de nasıl bir insan olduğun ortaya çıktı. Halk olarak senin gibi ve kızın gibilere ne birincilik veririz ne de ödül.. Türk halkı doğal insanın Dobra insanın yanında oldu. Turabi hak etti. Ailesinden biraz örnek al nasıl evlat yetişmiş. Sana tavsiyem o aile gibi mütevazı ol. 55 6 Yanıtla
  • 1903: Bu ülkede adamlık para etmiyor.. Adamsın MERVE. 17 41 Yanıtla
  • Naci akın : merve keşke baban hiç konuşma saydı 54 3 Yanıtla
  • Sinan bolu: Turabi tamamen acunun aciyarak adam etmeye calistigi resmen bi yapay projedir. Ama bu heriften adam olmaaaaaz. 27 30 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement