İzmir'de Sürücülere Kural Eğitimi - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Sürücülere Kural Eğitimi

İzmir'de şehir merkezinde görev yapan ticari araç sürücüleri kural eğitiminden geçiyor.

17.04.2014 18:11  Güncelleme: 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehir merkezinde görev yapan ticari araç sürücüleri "kural" eğitimden geçiyor. İki saatlik eğitimi tamamlayan şöförler, "Sürücü Tanıtım Kartı" almaya hak kazanıyor.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odas tarafından başlatılan eğitime şehir merkezinde görev yapan minibüs, taksi ve taksi dolmuş ile servis araçları sürücüleri katıldı.

Eğitimin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odas Başkanı Celal Anık, eğitimin "Karayolu Toplu Taşımacılık Esasları Yönergesi" kapsamında verildiğini söyledi.

İzmir'de görev yapan ve ticari araçlarda çalışmak isteyenler sürücülerin eğitim seminerine katılıp "Sürücü Tanıtım Kartı" zorunluluğu bulunduğunu ifade eden Anık, eğitimin eksiklerin saptanması ve düzeltilmesi için fırsat olduğunu kaydederek, "Bizim işimizi daha iyi yapmaya ihtiyacımız var. Bu tüm esnaf camiası için geçerli. Gelişime ve değişime ayak uydurmamız için çok çalışmalı, öğrenmeli ve uygulamalıyız. Taksici esnafı, İzmir'in vizyonu açısından çok önemli bir konumda. Kılık kıyafeti, temizliği ve güvenirliliği ile İzmirli taksiciler Türkiye'ye örnek olmalıdır" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Sürücülere Kural Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement