Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Suruç'taki Terör Saldırısı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını nedeniyle Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali, ileri bir tarihe ertelendi.

22.07.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını nedeniyle Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali, ileri bir tarihe ertelendi.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24-26 Temmuz'da 5"incisi düzenlenecek Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali'nin ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edildiğini belirtti.

Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısında 32 vatandaşın hayatını kaybettiğini anımsatan Yılancı, "Bu olay millet olarak hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve ailelerine baş sağlığı yine yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Yılancı, Adıyaman'da teröristlerce şehit edilen Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'a da Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyerek, " Türkiye'de gerçekleşen bu tür saldırıların hedefi birliğimizi, beraberliğimizi bozmaktır. Tüm bu saldırıları gerçekleştirenleri lanetle kınıyorum" ifadesini kullandı.

Bu olaylar neticesinde ülkenin birçok ilinde olduğu gibi kendilerinin de festivali ileri bir tarihte yapma kararı aldıklarını belirteren Yılancı, şunları kaydetti:

"İlçe halkımızın ve gurbetten gelen hemşehrilerimizin de bizim yanımızda olduğunu, bizimle aynı hassasiyetleri paylaştıklarını ve anlayış göstereceklerine inanarak Şebinkarahisar olarak Kültür Sanat ve Ceviz Festivali'ni daha sonraki bir tarihte yapmak üzere iptal etmiş bulunmaktayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement