Suriyeli Kızdan Tecavüz İddiası - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Kızdan Tecavüz İddiası

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren ve hastaneye kaldırılan Suriye uyruklu 19 yaşındaki M.M. tecavüze uğradığını iddia etti.

30.08.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren ve hastaneye kaldırılan Suriye uyruklu 19 yaşındaki M.M. tecavüze uğradığını iddia etti. Genç kızın ifadesi üzerine çalışma başlatan polis, M.M.'nin önceden tanıdığı, iş çıkışı evine gittiği kişinin peşine düştü.

Olay, Eski İzmir Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Yeşilyurt Semti'nde bir pastanede çalışan M.M., caddede yürüdüğü sırada baygınlık geçirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevleri, genç kızı ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan M.M., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Genç kız ilk ifadesinde, iş çıkışı önceden tanıdığı bir arkadaşının evine gittiğini burada tecavüze uğradığını ileri sürdü. Bunun üzerine, polis, M.M.'nin evine gittiği kişinin yakalanması için çalışma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Kızdan Tecavüz İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement