Suriyeli Cinayet Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Cinayet Zanlıları Tutuklandı

İstanbul'da bir kişiyi gasbedip, bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

26.11.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir kişiyi gasbedip, bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 21 Kasım'da Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'ndeki bir mezarlık yakınında 64 yaşındaki Cemal Kutlu'nun cesedinin bulunması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Kutlu'nun ailesi Esenyurt Polis Merkezi Amirliği'ne kayıp başvurusunda bulunurken, polis ekipleri Cemal Kutlu'nun metrobüse ve metroya binerek Aksaray'a gittiğini güvenlik kameralarından tespit etti. Metroda Cemal Kutlu'nun iki kişi ile buluştuğunu belirleyen ekipler, saatler sonra aynı kişilerin metroyu kullanarak Şirinevlere gittiğini tespit etti.

Zafer Mahallesi'ndeki bir tekstil atölyesine girdikleri belirlenen Suriye uyruklu A.K. (20) ve M.O. (18) gözaltına alınırken, iş yerinde yapılan aramada olayda kullanılan bıçak ve Cemal Kutlu'nun cep telefonu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Cinayet Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement