Suriyeli Ailenin Umutlu Bekleyişi Acı Sonla Bitti - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Ailenin Umutlu Bekleyişi Acı Sonla Bitti

Adana'da Suriyeli ailenin 15 yaşındaki oğlu, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak yaşamını yitirdi. Suriyeli gencin cesedi olaydan 11 saat sonra bulundu.

27.04.2015 09:13  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen bir ailenin 15 yaşındaki oğlunun, serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolduktan 11 saat sonra cesedine ulaşıldı.

Olay Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle kaçan Suriyeli İbrahim ve Medine Hasen çocuklarıyla birlikte Adana'ya yerleşti.

YÜZERKEN SUDA KAYBOLDU

Ailenin 15 yaşındaki oğlu Riyad Hasen 26 Nisan 2015 günü saat 13.00 sıralarında Levent Mahallesi'ndeki DSİ'ye ait sulama kanalına gelerek kıyafetlerini çıkartıp, kanalına girdi. Bir süre yüzen çocuk daha sonra karaya çıkamayarak suda kayboldu. Olayın bildirilmesi üzerine polis vatandaşlarla birlikte yaptığı aramada çocuğu bulamadı. Olay yerine sualtı polisi çağrıldı. Savcılık kararıyla çocuğun bulunması için kanalın suyu kesildi. Ancak yapılan bütün aramalara rağmen çocuk bir türlü bulunamadı.



ANNE VE BABA UMUTLA KANAL KENARINDA BEKLEDİ

Bu arada, anne ve baba da arama yapılırken çocuklarının sağ salim bulunması için umutla kanal kenarında bekledi. Anne Hasen zaman zaman gözyaşlarına boğularak ağıtlar yaktı. Ancak yine de oğlunun bulunmasını bir umutla beklemeye başladı. Polis yaklaşık 6 kilometrelik bir alanda arama yaptı. Ancak hava kararana kadar çocuk bulunamadı. Polis akşam da aramalarına devam etti. Yapılan bu aramalar sonucunda çocuğun cesedi kanala girdiği yerin 3 kilometre uzağında 11 saat sonra gece 00.15'te bulundu.

Kanaldan çıkartılan çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna getirildi.


Suriyeli Ailenin Umutlu Bekleyişi Acı Sonla Bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Ailenin Umutlu Bekleyişi Acı Sonla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • aslı: fakirliğin gözü kör olsun hep yokluktan , ahh yavrucak 12 0 Yanıtla
  • berkay: Allah kimseye evlat acisi vermesin 9 0 Yanıtla
  • Frozontana: İnşaAllah şehid muamelesi görür anne ve babasına şefaat eder ! Allah cc rahmet eylesin ! 3 0 Yanıtla
  • beritan: anneye acıdım savaş yüzünden kaçıp gurbet ellere gelmş çocuğunu kaybetti yazık ateş düştüğü yeri yakar 1 0 Yanıtla
  • rojava: ALLAH mazlumların yanındadır 0 0 Yanıtla
  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement