Suriye Savaş Uçakları Varil Bombaları ile Pazar Yerini Vurdu - Son Dakika
Güncel

Suriye Savaş Uçakları Varil Bombaları ile Pazar Yerini Vurdu

Suriye Savaş Uçakları Varil Bombaları ile Pazar Yerini Vurdu

Suriye Hava Kuvvetleri'nin uçaklardan attığı Varil bombalarının Pazar yerine düşmesi sonucu yaralanan 22 yaralıdan ikisi hayatını kaybetti.

20.04.2014 23:56  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye Hava Kuvvetleri'nin uçaklardan attığı 'Varil' bombalarının Pazar yerine düşmesi sonucu yaralanarak Kilis'e getirilen 22 yaralıdan 2'si hayatını kaybetti.

YARALILARIN BİR KISMI KİLİS'E GÖNDERİLDİ

Halep ve çevresinde, Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar sürerken, Suriye Hava Kuvvetleri'ne bağlı uçaklardan atılan 'varil' bombalarının Halep'te Pazar yerine düşmesi sonucu çok sayıda ölen ve yaralanan oldu.



SURİYELİ YARALILAR MUHALİFLERİN KONTROLÜNDEKİ HASTANELERE KALDIRILDI

Yaralıların bir kısmı sınırdan Kilis'e getirildi. Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 22 yaralıdan 2'si hayatını kaybetti. Bazı Suriyeli yaralıların Halep ve ilçelerindeki muhaliflerin kontrolündeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. İzdiham yaşanmasını önlemek için İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden hastaneye takviye polis gönderildi. İçerisinde kadın ve çocukların bulunduğu yaralılara müdahale edilirken, durumları ağır olanların çevre illere sevk edileceği öğrenildi. Bazı Suriyeli yaralıların Halep ve ilçelerindeki muhaliflerin kontrolündeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. 


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye Savaş Uçakları Varil Bombaları ile Pazar Yerini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ARSLAN: Allah yardımcıları olsun. bizim elimizden birşey gelmiyor başbakanımız sahip cıkıyor ama oda yeterli değil malesef :(. Keşke bundan 100yıl evvelki gibi bizim himayemizde olsalardı. Orda yaşamadıpımız için sanki orası başkaların memleketiymiş gibi olduk. 1 2 Yanıtla

Advertisement