Suriye'nin Tel Fırat Kasabası Esed Güçleri Tarafından Bombalandı - Son Dakika
Güncel

Suriye'nin Tel Fırat Kasabası Esed Güçleri Tarafından Bombalandı

Suriye\'nin Tel Fırat Kasabası Esed Güçleri Tarafından Bombalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’e bağlı Hava Kuvvetleri uçaklarının Tel Rıfat kasabasına varil bombaları atması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybedenler, yaralılar Kilis’e getiriliyor.

03.06.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'e bağlı Hava Kuvvetleri uçaklarının Tel Rıfat kasabasına varil bombaları atması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybedenler, yaralılar Kilis'e getiriliyor.

Suriye Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları sabah saatlerinde Halep'e bağlı Tel Rıfat kasabası ile köylere varil bombalarıyla saldırı düzenledi. Yerel kaynaklar, olay yerinde 20 kişinin öldüğünü, 50'ye yakın da yaralı olduğu bildirdi. Yaralılar, Suriye'den ambulanslarla Türkiye-Suriye sınırına getiriliyor. Burada 112 acil ambulanslarına alınan yaralılar Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getiriliyor. Kilis Devlet Hastanesi'ne getirilen 12 yaralıdan 2'si hayatını kaybetti. Durumu ağır olan yaralılar çevre illere sevk edilirken, bazı yaralıların ise muhaliflerin kontrolündeki Suriye'deki hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi. Ölü ve yaralı sayısında artış olmasından endişe edeliyor. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye'nin Tel Fırat Kasabası Esed Güçleri Tarafından Bombalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement