Suriye Lideri Beşar Esad'dan "Yenilgi" İtirafı - Son Dakika
Güncel

Suriye Lideri Beşar Esad'dan "Yenilgi" İtirafı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, kendisini devirmeye çalışan muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını kabul etti.

06.05.2015 16:52  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını itiraf etti.

Cephede alınan yenilgileri çok sık kabullenmeyen Esad'ın bu açıklamaları, isyancıların başta Türkiye sınırındaki İdlib olmak üzere Suriye'nin kuzeyinde ve güneyinde önemli bölgeleri ele geçirmesinin ardından geldi.

"SAVAŞTA GALİBİYET VE MAĞLUBİYETLER DOĞAL"

Şam'daki bir okulda konuşan Suriye lideri Esad, savaşta "galibiyet ve mağlubiyetlerin ya da iniş ve çıkışların" doğal olduğunu söyledi.

ZAFER SÖZÜ VERDİ

Esad buna karşın rejim güçlerinin "tekrar zaferler kazanacağına" dair söz verdi.
Esad, "Bugün bir savaşın içindeyiz. Muharebe değil. Savaş sadece bir muharebeden ibaret değildir. Çok sayıda muharebeden oluşur" diye konuştu.

Aralarında El Kaide bağlantılı El Nusra'nın da bulunduğu muhalifler, geçtiğimiz haftalarda Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib vilayetinin başkentini, stratejik Cisr eş Şuğur kasabasını ve bölgedeki bir askeri üssü ele geçirmişti.

Suriye Lideri Beşar Esad\'dan "Yenilgi" İtirafı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Suriye Lideri Beşar Esad'dan 'Yenilgi' İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • SALIH: EY KAFIR ALLAHIN VAADI HAKTIR CEKTIRDIGIN ZULUM YANINDA KAR KALMAYACAKTIR 202 12 Yanıtla
  • ALİ: ÖLEN HER MASUMUN KANI SENİ BOĞACAK KATİL HERİF KAÇACAK YER ARAYACAĞIN GÜNLER YAKINDIR 119 9 Yanıtla
  • rabia: büyksün esad faşist kaptalis burcuva sionist lerin karsısında kale gibi durdun 8 88 Yanıtla
  • kurdo: Esadi ve onu savunanlarin allah belasini versin 21 17 Yanıtla
  • huhu: Arkadaş sen isidine sempati duy bende mezhep ortağım esada aramızda terazi misali sizdede yanlış var bizdede ya ben altı yaşında bir kizi cariye alan köle pazarinda insan satan sadece kendinden başka bir inancı kabul etmeyen siii nusayri alevi görmedim ölüye işkence eden kalbini söküp yiyende görmedim yüce Rabbim ozaman Hristiyan kafir yahudi kafir hanefiler size söylüyorum cocuklariniza isa musa ismini siz koyuyorsunyz hem o zaman siz müslüman değilsiniz kuran i kerimde din derslerinde hz ali peygamber soyundan gelmedir isitleeriniz sulietlerini yakıyor Demirtaş dediği gibi ms600 yıllarda baz istasyonu varmista şimdi dinden para kazanmak için baz istasyonu caizdir diye fetva veriyorsunuz karınızi fetvayla kitlikta yiye biliyorsunuz siz sadece kendi dogrultunuzda dine yol ciziyosunuz o sebeple esadi dinden vırmak size düşmez her iki tarafada başarılar 27 9 Yanıtla
  • Hanife S.: Halifeye biat etmedin... tabii ki yenileceksin 16 17 Yanıtla
  • HIDIR: ÜLKENİ YOK ETTİN ALÇAK KOLTUK BU KADARMI TATLI. ÇEKİL GİT BİR MİLLETİ YOK ETTİN. 15 15 Yanıtla
  • yeterrr: eset ve eset gibi diktatörlerin Allah bin türlü belasını versin İnşallah 14 16 Yanıtla
  • VATANSEVER TÜRKİYELİ: SURİYEDE ÖLEN ONCA İNSANIN SADECE ESATIN MI GÜNAHI VAR DERSİNİZ DOSTUM DEYİP ORADAKİ TERÖR GURUPLARINA SİLAH YARDIMI YAPANLARDA HİCMİ GÜNAH YOK EY İNSAN OGLU DÜŞÜNEN HER VARLIK BUNU BİLİR BİLMESİ LAZIM ESADIN NE GÜNAHI VAR ALLAH ÜLKESİNİ KORUMAYA CALIŞAN ESADIN YANINDAOLSUN BİR ÜLKEYİ KANGÖLÜNE CEVİRMEYE CALIŞANLARA YARDIM EDENLEREDE ALLAH HELAK ETSİN İNŞALLAH 22 5 Yanıtla
  • Diriliş : Zalim Alçak yaptıklArının Hesabını er geç vereceksin 10 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement