Suriye Helikopteri Katliam Yaptı - Son Dakika
Dünya

Suriye Helikopteri Katliam Yaptı

Suriye Helikopteri Katliam Yaptı

Suriye rejimine bağlı helikopterler, İdlib yakınlarında binlerce yaşlı, kadın ve çocuğun yaşadığı mülteci kampına varil bombaları atarak katliam yaptı.

31.10.2014 14:13  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye rejimine bağlı helikopterler, İdlib yakınlarında binlerce yaşlı, kadın ve çocuğun yaşadığı mülteci kampına varil bombaları atarak katliam yaptı. Katliam sonrası ortaya çıkan dehşet manzarası kameralar tarafından böyle görüntülendi.

VARİL BOMBASI YASAKLANMIŞTI AMA...

Beşşar Esad ordusuna bağlı helikopterler tarafından gerçekleştirilen saldırıda helikopterler binlerce çadırdan oluşan kampa uluslararası antlaşmalarla yasaklanmış olan iki varil bombası attı.

EN AZ 75 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Çivi, metal şarapnel ve yüksek miktarda patlayıcıyla en büyük miktarda ölüm saçmayı amaçlayan bombaların patlaması sonucu en az 75 sivilin öldüğü, yüzlercesinin de yaralandığı belirtildi.

Patlamanın hemen sonrasında katliam yerine ulaşan kameramanın objektifine hala yanmakta olan çadırlar ve cesetler yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Suriye Helikopteri Katliam Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • can: sivilleri öldüren herkese lanet olsun tc. abd. işid. ypg. esad. kim olursa olsun silahsız insanları öldüren herkesin allah belasını versin 17 4 Yanıtla
  • amedli: ergun insanlıktan nasibini almamış zavallı mahlukat. . . sen bu faşist kafayla bir gün varil bombalarının hedefi olacaksın. 7 8 Yanıtla
  • vatan sever: yazık bunların hepsi allahın yarattıkları okumazsan ayeti tarihte helak olmuş kavimler gibi helak olursun birbirinizledalaşmayı bırakın ölen ve öldüren müslüman sizlerde bu kadar geri zekalısınız 6 1 Yanıtla
  • SERDAR: KOBANEDE Mİ ???? 0 5 Yanıtla
  • Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı
    09:07 Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı

    Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var
    03:15 İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

    Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.


Advertisement