Suriye'den Atılan Top Mermisi Yayladağı'na Düştü - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Atılan Top Mermisi Yayladağı'na Düştü

Suriye\'den Atılan Top Mermisi Yayladağı\'na Düştü

Hatay'ın Yayladağı ilçesine, Suriye'den rejim güçleri tarafından atılan 2 top mermisi düştü. Olayda ölen yada yaralananın olmadığı öğrenildi.

23.11.2015 20:54  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Yayladağı ilçesine, Suriye'den rejim güçleri tarafından atılan 2 top mermisi düştü. Kırsal kesime düşen top mermisi can kaybı ve hasara yolaçmazken, angajman kuralları gereği askeri birlikten obüslerle karşılık verildiği bildirildi. Olayda ölen yada yaralanan olmadı.

HUDUT KARAKOLUNDAN ANINDA KARŞILIK VERİLDİ

Olay, saat 19.45 sıralarında meydana geldi. Suriye sınırının yakında bulunan Kızılçat Mahallesi'de vatandaşlar, büyük bir patlama sesi duyunca, durumu askeri yetkililere bildirdi. Patlamanın yaşandığı kırsal bölgeye sevk edilen güvenlik güçlerinin yaptığı ilk incelemede patlamaya, Suriye tarafından atılan top mermesinin neden olduğu belirlendi. Angajman kuralları gereği 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Kızılçat Hudut Karakolu'dan obüslerle karşılık verildiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Atılan Top Mermisi Yayladağı'na Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • ...Erbaa...: .....ESADI DESTEKLİYEN CHP VE HDP KINA YAKIN SOL BEYNAMAZLAR... ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR ,DHKPC Yİ VE PKK YI DESTEKLEDİNİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜYOR.... BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ HAİN KIZILBAŞLAR ,HAİN KROLAR ,HAİN GEZİZEKALİLAR..... 22 41 Yanıtla SANA İNAT YAŞASIN ESAT: SENİN HATIRINA TAM DESTEK ZORUNA GİTTİYSE YANDAN OYNA 19 0
  • best: istikrara oy veren koyunlar hayırdır neden başınızı eymişşiniz otlanıyormusunuz ?????????? 27 23 Yanıtla
  • ROJ: Saraya bekleriz 22 10 Yanıtla
  • Ak gençlik: Bişey olmaz Hatay bizim değildi zaten. 9 19 Yanıtla kapeke: mal gençlik 2 0
  • 1 sade vatandaş : akppk sen işidi besledin şimdi suriye muhallif leri ve Rusya Türkmenleri vuruyor katliam var. 15 12 Yanıtla
  • Uykusuz: Çanakkale savaşından mı kalmış o top mermisi ne o öyle 22 0 Yanıtla ??: O düşen topun fotoğrafını haber ajansı elde edememiştir. Onun yerine arşivden örnek resim koymuş olabilirler. 3 2
  • turkmen: De hade misileme ile karşılık verin 16 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samandağ'da dikiş kursiyerleri kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti
    18:24 Samandağ'da dikiş kursiyerleri kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde dikiş eğitimi alan kursiyerler, tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti. Samandağ Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti. Kursiyerler, diktikleri kıyafetleri ana sınıfına giden öğrencilere hediye etti. Merkezin dikiş kursu öğretmeni Nuray Aslan, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

  • Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı
    18:23 Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı

    Türkmen şair ve filozof Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılı, Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. TÜRKSOY tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Firaki heykelinin açılışı yapıldı, kitap tanıtımı programı düzenlendi ve bir konser gerçekleştirildi. Törenlere Türkmenistan Büyükelçisi, TÜRKSOY Genel Sekreteri ve davetliler katıldı. Firaki'nin Türkmenistan edebiyatındaki önemi vurgulanan konuşmalarda, onun şiirlerinin Türkmen halkının ruhunu yansıttığı ve Türk Dünyası'nın edebi mirasında derin izler bıraktığı belirtildi. Ayrıca, Türk Dünyası Kültür Başkenti Anev ve Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılına özel bir konser düzenlendi.

  • Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü
    18:20 Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü

    Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen orman yangınında 2 dekarlık alan zarar gördü. Yangın, hızla yayılarak kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı
    18:19 Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı

    Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İlk kazada M.Ö. (65) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi ve sürücü yaralandı. İkinci kazada ise A.G. idaresindeki traktör önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından yol kenarındaki duvara çarptı ve traktör sürücüsü yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı
    18:18 Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı

    Turistik Diyarbakır Ekspresi, tarihi Ankara Garı'ndan başlayan seferi sonucunda Diyarbakır'a ulaştı. 180 kişi kapasiteli tren, yolculara tarihi ve kültürel değerler ile doğa harikası manzaraları görme imkanı sağladı. Diyarbakır'a gelen tren, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Yarın ise tren Ankara'ya doğru yolculuğuna devam edecek.

  • Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:18 Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Kastamonu'da saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına ağaçları devirdi, apartmanların çatıları uçtu, araçlarda hasara neden oldu. Bir evin uçan çatısı ise, bir apartmanın duvarına ok gibi saplandı. Büyük korkuya yol açan fırtınada 2 kişi yaralandı.

  • Başkan Doğan: 'İlk işimiz trafik'
    18:17 Başkan Doğan: 'İlk işimiz trafik'

    Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Halit Doğan, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti.

  • Afyonkarahisar'da Yolcu Treni Tıra Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı
    18:14 Afyonkarahisar'da Yolcu Treni Tıra Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yolcu treni, hemzemin geçitte seyir halinde olan bir tıra çarptı. Kazada tır sürücüsü hafif yaralandı ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ayakta tedavi edildi.


Advertisement