Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki İç Savaş

İslami Cephenin Halep'teki basın sorumlularından Anadani: "İslami Cephe, Halep'in Nubul ve Zehra köylerine ağır silahlarla saldıran 30 rejim askerini öldürdü, 3 tankı imha etti"

25.11.2014 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'nin kuzeyindeki Halep kentinde, İslami Cepheye bağlı birliklerle Beşşar Esed güçleri arasında yaşanan yoğun çatışmalarda 30 askerin öldüğü bildirildi.

İslami Cephenin Halep'teki basın sorumlularından Salih Anadani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, muhalif  İslami Cephenin Halep'in kuzeyinde yer alan Nubul ve Zehra köylerine ağır silahlarla saldırısında 30 rejim askerinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Silahlı muhaliflerin,  kentin kuzeyindeki Handarat bölgesinde "Tow füzesiyle" 3 tank ile bazı paletli askeri aracılarını imha ettiğini ifade eden Anadani, "İslami Cephe ve bölgedeki diğer silahlı gruplar Nubul ve Zehra köylerine tank, havan topu, doçka ile uçaksavarlarla saldırdı. Silahlı muhalifler Handarat ve Sifat bölgesindeki rejimin kuşatmasını kırmak için söz konusu iki köye saldırıyor" dedi.

Halep'in Handarat, Sifat, Şeyh Nacar sanayi bölgesi ile Nubul ve Zehra köyleri çevresinde muhaliflerle Şam yönetimine bağlı güçler arasında çatışmaların devam ettiğini dile getiren Anadani, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının kentin kuzeydeki muhaliflerin denetimindeki yerleri bombaladığının altını çizdi. - Halep

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement