Suriye'de Yeni Kimyasal Tesisler Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Suriye'de Yeni Kimyasal Tesisler Ortaya Çıktı

Suriye\'de Yeni Kimyasal Tesisler Ortaya Çıktı

Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü, "Suriye'nin, zehirli risin gazı üretim tesisinin de bulunduğu üç kimyasal silah tesisinin varlığını bildirdik" dedi.

19.09.2014 18:08  Güncelleme: 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün raporunda, Suriye'nin önceden ölümcül risin gazının üretimiyle ilgili bir programa sahip olduğunu söyledi.

RAPORU İNTERNET SİTELERİNDEN AÇIKLADILAR

Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün internet sitesinde yayınlanan rapora göre Suriye, zehirli risin gazı üretim tesisinin de bulunduğu üç kimyasal silah tesisinin varlığını temmuz ayında örgüte duyurdu.

Suriye rejiminden yapılan açıklamada, geçen sene katıldığı Kimyasal Silahlar Sözleşmesinin yürürlüğe girmesinden önce risin gazının imha edildiği belirtildi.

SURİYE, ABD TEHDİTLERİ SONRASI GERİ ADIM ATMIŞTI

Suriye, geçtiğimiz yıl Şam'ın doğu kırsalında yüzlerce sivilin zehirli gaz saldırısı sonucu öldürülmesinden sonra ABD'nin askeri müdahale tehdidine karşı sözleşmeyi imzalamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de Yeni Kimyasal Tesisler Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • m m: o kadar çok herkese acıyoruz ki başımıza büyük bela alacağız. zeytinburnu suriyelilele doldu taştı 5 0 Yanıtla
  • fiko: doldu taştı ne demek kendi sorunlarımız kendi insanlarımız aç biz suriyelileri doyuruyoruz bu araplar bizi her zaman her yerde satmıştırlar güya tayyip erdogan dünyaya insanlık dersi veriyor önce kendiimize bakaılım bunlar başımıza çok büyük bela olacaklar bakın görün 4 0 Yanıtla

Advertisement