Suriye'de Savaştan Kaçtı, Yem Kırma Makinasına Vücudunu Kaptırıp Öldü - Son Dakika
Güncel

Suriye'de Savaştan Kaçtı, Yem Kırma Makinasına Vücudunu Kaptırıp Öldü

Suriye\'de Savaştan Kaçtı, Yem Kırma Makinasına Vücudunu Kaptırıp Öldü

Suriye'de savaştan kaçıp Konya'ya yerleşen İbrahim Cesim Muhammed, saman balyasının ipini koparmak isterken yem kırma makinasına vücudunu kaptırıp öldü.

22.07.2014 22:17  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de savaştan kaçıp 1 yıl önce Konya'nın Ereğli İlçesi'ne yerleşen 34 yaşındaki İbrahim Cesim Muhammed, saman balyasının ipini koparmak isterken yem kırma makinasına vücudunu kaptırıp öldü. Yapılan incelemede Muhammed'in cesedinin parçaladığı saptandı.

OĞLU BABASINI ÖYLE GÖRÜNCE FENALAŞTI

Olay anında yanında olan 8 yaşındaki oğlu ise fenalaşması sonucu hastaneye kaldırıldı. Olay, bugün 17.00 Aziziye Mahallesi'nde Mesut Keçeci'ye ait çiftlikte meydana geldi.

YEM KIRMA MAKİNASINA SAMAN BALYASI ATTI

Suriye'deki iç savaştan kaçan İbrahi Cesim Muhammed, geçen yıl ailesiyle birlikte Ereğli İlçesi'ne yerleşip, çiftlikte çalışmaya başladı. Muhammed, bugün samanı yem ile karıştırmak için traktöre bağlı olan yem kırma makinasına saman balyası attı.

VÜCUDUNU MAKİNAYA KAPTIRDI

Makina attığı balyadaki ipi fark eden Muhammed, ipi koparmak istedi. Bu sırada ilk once kolunu kaptırdı, ardından vücudunu makinaya kaptırıp öldü. Yapılan incelemede Muhammed'in cesedinin parçaladığı saptandı. Olay anında yanında olan 8 yaşındaki oğlu ise fenalaşması sonucu hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'de Savaştan Kaçtı, Yem Kırma Makinasına Vücudunu Kaptırıp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • YPG: Yazik 59 6 Yanıtla dentaş: NEDEN YAKMIŞ? sen ölmicenmı?:) 0 0
  • ilyas sönmez: ACI SON 9 0 Yanıtla

Advertisement