Suriye'de Esad'ı Zora Sokacak Silah - Son Dakika
Dünya

Suriye'de Esad'ı Zora Sokacak Silah

Suriye'de Esad'a karşı mücadele eden muhalifler, kimseden yardım gelmeyince kendi silahlarını kendileri yaptı.

25.05.2015 08:37  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de Esad askerlerine karşı savaşan savaşan muhalifler, iş başa düşünce kendi silahlarını yapmaya başladı. Yokluk içerisinde eldeki malzemelerle yapılan silahlar görenleri şaşkına çevirdi.

2 KİLOMETRE MENZİLİ VAR

Mutfak tüplerinin içerisine 'Borkan' adını verdikleri kimyasalı doldudan muhalifler, bunu bir füze haline getirdi. Bir kepçeye monte edilen füze rampasına yerleştirilen kimsayal dolu bombalar, yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki hedefleri vurabiliyor.

ESAD'I KENDİ SİLAHIYLA VURACAKLAR

Toz halindeki bu kimyasalar patlamayla birlikte gaza dönüşüyor ve etraftakileri zehirliyor.
Esad'ın uçaklarla sarin varil bombası atmasına karşılık olarak muhalifler de bu yöntemi kullanıyor. Şimdilik Halep'te kullanılan bu inanılmaz bombanın bütün Suriye'de kullanılacağı belirtiliyor.

İşte muhaliflerin geliştirdiği o silah;



Suriye\'de Esad\'ı Zora Sokacak Silah
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Suriye'de Esad'ı Zora Sokacak Silah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Mahir: Terörist lere ölüm saldır esat 37 12 Yanıtla
  • yy: Yakinda ayni goruntuleri tayip cumhuriyetinde gorebliriz. 22 17 Yanıtla
  • tirlar durdu: Bijiii esatttttt 16 18 Yanıtla
  • Edi: Allah yardımcınız olsun kahrolsun Esad ve destekçileri 10 23 Yanıtla
  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ..GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ... MANTİK BUNU GEREKTİRİYOR.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..ÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR...... 11 20 Yanıtla
  • MK EU NL : uleng dangalak surusu esad li suriye hicbir zaman turkiyenin dostu olmadi geri zekali toplulugu sizi beyniniz calismiyorsa hukumet ne yapsin adamlar beyin naklimi yapsin sizlere artik anlamiyorum apo yu yillarca suriye kendi topraklarinda beslemedimi ne cabuk unutuyorsunuz o gunleri israil bile esad in gitmesini istemiyorsa bilin burada israilin buyuk bir cikari vardir israilin cikari olan hersey tr nin zararina dir biraz beyninizi calistirin alim olmaya gerek yok gorunen koy kilavuz istemez insanlarin size gostermek istedigi seylere kaniyorsunuz bundan once dogan medya grubunun yaptigi gibi 11 18 Yanıtla
  • mustafa kemal: Yobaza gericiye caniye geçit yok kahraman esat 16 13 Yanıtla
  • akkuş: esat kedisi için nehale getirdi ülkey şerefsiz 6 19 Yanıtla
  • Oğuz: O silahı halktan biri geliştiremez tadariği geçtim destekçiler illaki uzman göndermiştir halk hareketi olarak lanse etmek konuyu saptırmak olur sonuçta orda halk değil dış mihraklar ve çıkarlar çatışıyor. 20 4 Yanıtla
  • mustafa Kemal: Bu kadar yobaza caniye gericiye karşı durdun ya kahraman tarih senide yazacak 14 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı
    09:07 Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı

    Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var
    03:15 İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

    Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement