Sur'dan Acı Haber: 2 Şehit - Son Dakika
Güncel

Sur'dan Acı Haber: 2 Şehit

Türkiye 9 şehidine ağlarken bir acı haber daha geldi. Sur'da yaralanan 2 asker hastanede şehit düştü.

10.02.2016 19:42  Güncelleme: 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi'nde tedavisi süren ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmada 1 PKK'lı da etkisiz hale getirildi.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi'nde güvenlik güçlerinin hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonları sürüyor.

Bugünkü operasyonlar sırasında PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş sonucu 1 asker, çatışma ve meydana gelen patlamada ise 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan 1 asker doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi'nde tedavisi süren ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Sur\'dan Acı Haber: 2 Şehit
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sur'dan Acı Haber: 2 Şehit - Son Dakika


Advertisement