Süperstar, Harbiye Konserinde 50 Bin TL'lik Kostüm Giyecek - Son Dakika
Magazin

Süperstar, Harbiye Konserinde 50 Bin TL'lik Kostüm Giyecek

Süperstar, Harbiye Konserinde 50 Bin TL\'lik Kostüm Giyecek

Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde giyeceği kostüm için 50 bin TL ödedi.

27.07.2014 12:22  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde yapılacak Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinin açılışında Ajda Pekkan, sevenleriyle buluşacak. Süperstar 1 Ağustos akşamı vereceği konser için modacı Nur Yerlitaş’a 50 bin lira değerinde kostüm diktirdi.

35 GÜNDE HAZIRLANDI

3 bine yakın kırmızı taşla süslü kıyafetin hazırlık aşaması ise yaklaşık 35 gün sürdü. Seyircilerine unutulmaz bir şov hazırlayan Pekkan, Muazzez Abacı’yla beraber çıkaracakları Türk Sanat Müziği albümü için de gardırop alışverişine çıkacak. Ağustosun ortalarında müzik marketlerde yer alması planlanan albüm için yurtdışına gidecek olan Pekkan’ın rotası Paris olacak.

Şehrin en görkemli ve ünlü alışveriş merkezlerini aşındıracak olan Pekkan, hayranlarının karşısına yepyeni kıyafetleriyle çıkacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Süperstar, Harbiye Konserinde 50 Bin TL'lik Kostüm Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Liliyen Manolya: Yazik biz onu hayvan sever olarak bilirdik, , , keske bu konserimde günlük elbiselerimle sahneye cikacagim, kostüm masraflarimi barinaklar icin kullanacagim deseydi, yada su kadar fakire yardim edegim deseydi ama nerdeeee. . . 8 2 Yanıtla

Advertisement