Super-Seniors Dünya Tenis Takım Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Super-Seniors Dünya Tenis Takım Şampiyonası Sona Erdi

Super-Seniors Dünya Tenis Takım Şampiyonası Sona Erdi

Manavgat'ta düzenlenen Uluslararası Super-Seniors Dünya Tenis Takım Şampiyonası sona erdi.

20.10.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta düzenlenen Uluslararası Super-Seniors Dünya Tenis Takım Şampiyonası sona erdi.

Manavgat'a bağlı Kızılağaç turizm bölgesindeki Ali Bey Club Manavgat Tesisleri'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 30 ülkeden 156 takım ve yaklaşık 600 sporcu katıldı. 1 hafta süren şampiyona, dün yapılan karşılaşmaların ardından sona erdi.

Büyük mücadelelere sahne olan şampiyonada, kadınlar Alice Marble Cup (W60), Kitty Godfree Cup (W65), Althea Gibson Cup (W70), Queen's Cup (W75), Doris Hart Cup (W80) kupaları, erkekler ise Von Cramm Cup (M60), Britannia Cup (M65), Jack Crawford Cup (M70), Bitsy Grant Cup (M75) ve Gardnar Mulloy Cup (M80) olmak üzere toplam 10 kupayı kazanmak ve ilk 3'e girip ödül almak için mücadele etti.

Son gün akşam geç saatlere kadar devam eden maçlar nedeniyle ödül töreni de geç başladı. Şampiyonada ilk 3'e giren takımlara kupaları ve madalyalarını, ITF Seniors Komite Oyuncu temsilcileri Peter Bretherton, Peter Nader, Carolyn Nichols ve Elsie Veentjer-Spruyt takdim etti. ABD 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülükle toplam 6 derece elde ederken, Fransa 2 birincilik ve 3 ikincilik, Almanya 1 birincilik ve 3 ikincilik, Avustralya 1 birincilik ve 5 üçüncülük, Büyük Britanya 1 birincilik ve 3 üçüncülük, Kanada 1 birincilik ve 1 üçüncülük, İspanya 1 birincilik, Avusturya ve İsviçre ise 1'er ikincilik alarak şampiyonayı tamamladı. Türkiye adına mücadele eden 27 sporcu ise 35 karşılaşmadan sadece 2'sini kazanabildi. - Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Super-Seniors Dünya Tenis Takım Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement