Süper Lig'den Amatöre Gidenler - Son Dakika
Spor

Süper Lig'den Amatöre Gidenler

Süper Lig\'den Amatöre Gidenler

Spor Toto Süper Lig'in eski yıldızları şimdilerde Amatör liglerde mücadele ediyor.

05.02.2016 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE ANALİZ HABER - Spor Toto Süper Lig'in eski yıldızları şimdilerde Amatör liglerde mücadele ediyor. Henüz birkaç yıl önce büyük takımların kapısını aşındırdığı yıldız isimler, aradan geçen yıllar içerisinde yaşadıkları performans düşüklüğü nedeniyle takım bulmakta oldukça zorlanıyor.

Amatör Lig'de "Süper yıldızlar"

Bir dönem Süper Lig'in güçlü takımlarından Antalyaspor'da ter döken Ali Zitouni, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Konyaaltı Belediyespor'la antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Antalyaspor'da 2007-2012 yıllları arası forma giyerken gösterdiği performansla diğer Süper Lig takımlarının da dikkatini çeken Tunuslu futbolcu, Akdeniz ekibinden ayrıldıktan sonra sırasıyla Konyaspor, Kartalspor'da ve Tunus Ligi'nde forma giydikten sonra, futbolculuk kariyerine 1.5 yıllık ara vermişti. Bu aranın ardından yeniden futbola dönen Zitouni, yeni takımı Konyaaltı Belediyespor ile lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından resmi maçlarda da forma giyecek. Takımı için başarılı sonuçlar elde etmek istediğini kaydeden Ali Zitouni, bu sene ligde kalıp, seneye 3'üncü lige yükselmek istiyoruz' dedi.

Fenerbahçe'den "BAL" ligine

2008 yılında Boluspor'dan henüz 22 yaşında gencecik bir futbolcu olarak transfer olduğu Ankaragücü'nde oynadığı etkili futbolla üç büyüklerin dikkatini çeken Gökhan Emreciksin, 2009 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Büyük takıma gelince forma rekabetini kazanamayan Gökhan kısa süre sonra diğer Kayserispor'a kiralık verilmişti. Daha sonra sırasıyla Manisaspor, Konyaspor, Elazığspor ve Göztepe'de oynayan Emreciksin, ilk çıkış yaptığı Boluspor'la tekrar anlaşmıştı.

Sonraki dönemde bir ara kulüpsüz kalan futbolcu şimdilerde Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor'da forma giyiyor.

Djiehoua Iğdır'a gitti

Süper Lig'de oynadığı dönemde güçlü fiziği ve fuleli adımlarıyla rakip takım oyuncularının korkulu rüyası haline gelen siyahi futbolcu Anadolu'yu gezmeye devam ediyor. Antalyaspor'da oynadıktan sonra birçok takımın formasını giyen Djiehoua Ege takımlarından Ödemişspor'da oynadıktan sonra şimdi de Amatör Lig'de mücadele eden Iğdır Arasspor'a transfer oldu.

Metin Akan

Süper Lig'de Bursapor, Başakşehir, Manisaspor, Ankaragücü formaları giyen Metin Akan da ara transfer döneminde İnegöl'ün Süper Amatör Lig B Grubu'ndaki temsilcilerinden Kurtuluşspor'a imza attı.

Haber: Serhat Karakaş

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Süper Lig'den Amatöre Gidenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement