Sungurlu'da Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Sungurlu\'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Vergi Haftası Çorum’un Sungurlu ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

23.02.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergi Haftası Çorum'un Sungurlu ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Vergi Haftası kapsamında Sungurlu Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Çelenk koyma törenine Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Hatice Sayın, Mal Müdürü Türkay Odabaşı ve memurlar katıldı. Atatürk anıtındaki törenin ardından Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Hatice Sayın ve Mal Müdürü Türkay Odabaşı İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Hatice Sayın, "Yarının mükellefleri yada yöneticileri olacak çocuklarımız da sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ile vergilerin zamanında ve eksiksiz olarak ödenmesi konusunda mükelleflerin bilinçlendirilmesi, amaçlarımız arasındadır" dedi.

Kaymakam Osman Beyazyıldız ise ülkenin kalkınmasında vergi kültürünün gelişmesinin önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Beyazyıldız, verginin okuma gibi, sosyal hayat gibi bir kültür olduğunu belirterek, vatandaşlardan vergi yükümlülüğü konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getirmelerini istedi.

Sayın ve Odabaşı daha sonra Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti. Sayın, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e çiçek takdim etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement