Sunderland, Emmanuel Eboue'yi İstiyor - Son Dakika
Spor

Sunderland, Emmanuel Eboue'yi İstiyor

Premier Lig ekiplerinden Sunderland, Galatasaray'da kadro dışı kalan Emmanuel Eboue'nin transferi için harekete geçti.

29.01.2015 22:08  Güncelleme: 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve adı TFF'ye bildirilmeyen Emmanuel Eboue'ye, Premier Lig'den talip çıktı. Premier Lig ekibi Sunderland, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve U21 takımı ile antrenmanlara çıkan Emmanuel Eboue'yi istiyor.

POYET SAĞ KANADI EMANET EDECEK

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Jermain Defoe'yi kadrosuna katmasının ardından menajer Gus Poyet'in 3-5-2 dizilişine geçmeyi planladığı, bu dizilişte sağ kanadı emanet edebileceği isim olarak Eboue'yi istediği belirtildi. Galatasaray formasıyla son olarak 14 Nisan'da resmi bir maça çıkan Eboue, yaz döneminden bu yana Sarı-kırmızılı ekibin U21 takımıyla çalışmalarını sürdürüyor. Eboue oynatılamıyor!

LİSANS ÇIKARILMAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere transferin son gününde Pandev ve Dzemaili'yi alan Aysal yönetiminin, yabancı sınırının aşılmış olması sebebiyle TFF'ye sezon sonuna kadar Eboue'ye lisans çıkarılmayacağına dair bir taahhütname verdiği ve Fildişi Sahilli oyuncunun 9. yabancı olarak bu şekilde askıya alındığı ortaya çıkmıştı.

Sunderland, Emmanuel Eboue\'yi İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sunderland, Emmanuel Eboue'yi İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Oguz: Harcadilar bu adami yazik türk futboluna cok yazik!! 14 2 Yanıtla
  • öz. gs: pandev ve camaliyi üst üstte koy iki ile çarp yinede bir eboue etmez. 12 1 Yanıtla
  • mustafa: aysal kasayı doldurdu gitti hiçbir gs li vatandaş ses çıkartmadışike var hadi fenerbahçe ye saldıralımdeseler herkes gider size bu allahın tokadı 2 2 Yanıtla

Advertisement