Sümeyye Erdoğan, Korumalarının Değiştirilmesini İstememiş - Son Dakika
Güncel

Sümeyye Erdoğan, Korumalarının Değiştirilmesini İstememiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, suikast iddiaları sonrası Sümeyye Erdoğan'ın korumalarının değiştiği haberlerini doğrularken, kızının bu talebe ilk etapta karşı çıktığını belirtti.

02.03.2015 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast iddialarına ilişkin sorulara da yanıt verdi.

"BABA DEĞİŞTİRMEYELİM"

Suikast iddiaları sonrası Sümeyye Erdoğan'ın korumalarının değiştiği yönünde çıkan haberleri doğrulayan Erdoğan "Güvenlik teşkilatlarımız kendi üzerine düşeni yapıyor. Biz onlara müdahale etmek durumunda değiliz, nasıl kararlar verirlerse onlara uymak durumundayız. Bazı durumlarda üzülmüyor değiliz. Bazılarıyla senelerdir bir arada olduğumuz için... Böyle bir zanla da olsa... Hakikaten ailem için de üzücü şeyler ortaya çıktı. Hatta kendileri 'Baba değiştirmeyelim, aramızda bir hukuk var, onlar da rahatsız olduklarını anlatıyorlar' dediler. Ben de kızlarımın insani noktadaki hassasiyetleri nedeniyle hak veriyorum. Onlar diyorlar ki bunun kesin tespitini yapamadığımıza göre tamamını değişmesi gerekiyor fakat bu bir sürgüne gönderme gibi cezalandırma değil. Farklı yerlerde görevlendirme şeklinde halletmiş bulunuyoruz" dedi.

"SAVCILIK GÖRMEZLİKTEN GELEMEZ"

Suikast iddialarının yargı aşamasında takipçisi olacaklarını belirten Erdoğan "Savcılık medyada çıkan haberleri görmemezlik edemez, bir anlamda suç duyurusu niteliğindedir. Adımların biz de takipçisiyiz, onlar da takipçisi" şeklinde konuştu.

Sümeyye Erdoğan, Korumalarının Değiştirilmesini İstememiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sümeyye Erdoğan, Korumalarının Değiştirilmesini İstememiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • bakır: bu memleketın anaları kızları ölsün diyor sayın cumurbaşkanı aa ama benım kızıma dokunmasınlar bu halkın gozu kor olmuş yeni türkiyenizde bol cinayet , fazlasıyla tecavüz , akıllara sığmıycak vurgunlar ve hırsızlıklar var. oy veren asgari ücretle kahvaltısı olmayan sayın mal hemşerilerim sizler zeytın bulsanız peynır bulamıycaksınız. 53 7 Yanıtla
  • yavuz: Sümeyye hiç olmeyecez. Değilmi 37 7 Yanıtla
  • sırrı: seçim gelyor ya mağdur edebiyatı . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 14 Yanıtla
  • sony: sülalecek korunuyorlar peki kimden kime karşi bu kadar önlem hani kader vardi hani islamdi din di imandi bu kadar koruma azraile karşimi yoksa halka karşimi hangisi 30 6 Yanıtla
  • malatya 44: acaba bu haberlere sümmeyye erdoğandan başka kim inanmıştır seçim yaklaşınca suikastlar falan filan millet artık bunları yemiyor akp iktidarı haberiniz olsun 28 7 Yanıtla
  • sony: kadın neden belçika başbakanını protesto etmiş merak edenlere söyleyeyim başbakan taylanda iş görüşmesine gitmiş sonra fazladan kalmış tatil yapmiş ve tatil için 10000 euro yani 28000 lira harcamiş devletten sebep işte bu belçika halkı sokaklara çıkmişti nasil bizim paramizi özel tatiline harcar diye bu belçika tarihinin en büyük yolsuzlugu olarak kayitlara geçmiştir eeeeee az değil 28000 lira 30 1 Yanıtla
  • HASAN: AVRUPADA BAŞBAKANLAR KORUMASIZ DOLAŞIYOLAR BİSKLET TURU VS MİLYARLAR HARCAYIPTA KORUMA TUTMUYOLAR 23 3 Yanıtla
  • cengiz6161: vahhh vahhhh soruna bak yahuuu. sümeyye korunmasada ne olacakkkkki. 17 6 Yanıtla
  • Eşkenar dörtten: Tamamı anaparalara kızını ve oğlunu vekil yapıp dokunulmazlık peşinde o da biliyor ileride neler olacağını 19 3 Yanıtla
  • Kaplan: Adamın kızı yine insan üzülüyor siz yamyam CHP liderinin kızı olsa ne üzülür nede Kafası takılır, helal sana Sümeyye seni onlar değil Allah koruyor 4 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aydın'da silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 7 şüpheli yakalandı
    10:24 Aydın'da silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 7 şüpheli yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Didim, Efeler, Germencik, İncirliova ve Söke ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, TKP/ML, PKK/KCK-PYD/YPG/YPJ terör örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor.

  • Kars'taki Lavaş Gölü'nde Buzlar Eridi, Kuşlar Geri Döndü
    10:23 Kars'taki Lavaş Gölü'nde Buzlar Eridi, Kuşlar Geri Döndü

    Kars'ın Arpaçay ilçesinde bulunan Lavaş Gölü'nün yüzeyini kaplayan buzlar, havanın ısınmasıyla tamamen eridi. Bu durum, gölün çevresine kuşların geri dönmesine sebep oldu. Potansiyel doğal sit alanı olan Lavaş Gölü, yaklaşık 4 ay boyunca buzla kaplı kalmaktaydı. Buzların erimesiyle birlikte göldeki su seviyesi yükseldi ve göçmen kuşlar da gölde şenlikli bir şekilde dolaşmaya başladı.

  • Didim'de Jandarma Operasyonu: 5 Şüpheli Uyuşturucuyla Yakalandı
    10:20 Didim'de Jandarma Operasyonu: 5 Şüpheli Uyuşturucuyla Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, A.K., U.B., M.K., Y.Y. ve İ.A. isimli 5 şüpheli uyuşturucuyla yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada 102 gram kokain ve 8 adet sentetik hap ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu madde kullandıkları sağlık kuruluşunda tespit edildi. Y.Y. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Coşkuyla Başladı
    10:17 Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Coşkuyla Başladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, dünyanın dört bir yanından gelen çocukların Sevgi Korteji ve dans gösterileriyle renklendi.

  • Çanakkale'de feci kaza kamerada: Kontrolden çıkan araç taklalar attı, 1 ölü
    10:15 Çanakkale'de feci kaza kamerada: Kontrolden çıkan araç taklalar attı, 1 ölü

    Sürücüsünün hayatını kaybettiği taklalar atan aracın kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çanakkale'de kontrolden çıkan araç taklalar atarak yol kenarına savruldu. Araç kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  • (ANKARA) Yolcu eşyası ve ilaçlara uygulanan vergi oranı yükseltildi
    10:14 (ANKARA) Yolcu eşyası ve ilaçlara uygulanan vergi oranı yükseltildi

    Cumhurbaşkanı Kararı ile her bir yolcu için kıymeti 150 avroyu geçmeyen eşya ile kıymeti 1500 avroyu geçmeyen ilacın Avrupa Birliği ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda uygulanan yüzde 18 vergi oranı yüzde 20'ye yükseltildi.

  • Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı
    10:13 Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İtfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. 2 bloktaki 36 dairede yaşayan vatandaşlar tahliye edildi.

  • İstanbul Valisi: Toprak kayması sonucu etkilenen evler boşaltıldı
    10:13 İstanbul Valisi: Toprak kayması sonucu etkilenen evler boşaltıldı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu etkilenen evlerin boşaltıldığını ve ev sahipleri ile kiracıların ayrıntılarının belirlenerek kalıcı olarak evlerine yerleştirileceğini açıkladı. Vali Gül, toprak kaymasının yaşandığı bölgenin riskli alan olarak ilan edildiğini ve kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

  • CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:12 CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    CHP'li belediye başkanları ve il yöneticileri, Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel, Anıtkabir mozelesini çelenk koyup, saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnönü'nün mezarını da ziyaret eden Özel, çelenk koydu.


Advertisement