Sümer; "Zafere Giden Yolda Yürümekle Mükellefiz" - Son Dakika
Yerel

Sümer; "Zafere Giden Yolda Yürümekle Mükellefiz"

Sümer; "Zafere Giden Yolda Yürümekle Mükellefiz"

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinden Kaş ilçesine kadar 909 mahalledeki AK Parti temsilcisine yönelik ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer ilçesindeki Göynük, Aslanbucak, Kuzdere, Merkez, Kiriş, Çamyuva ve Yeni Mahalle temsilcileri ve yönetimlerini ziyaret etti.

24.07.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinden Kaş ilçesine kadar 909 mahalledeki AK Parti temsilcisine yönelik ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer ilçesindeki Göynük, Aslanbucak, Kuzdere, Merkez, Kiriş, Çamyuva ve Yeni Mahalle temsilcileri ve yönetimlerini ziyaret etti.

Mahalle temsilcileri ile seçim sonrası değerlendirme yapan İl Başkanı Sümer, ilçenin sorunları ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Mahalle temsilcilerine AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını ileten İl Başkanı Sümer, Başbakan Davutoğlu'nun seçimde Antalya'daki 19 ilçeden 16'sından birinci parti olmamızdan ve son seçime göre oyumuzu yüzde 33'ten yüzde 37'ye çıkarmamızdan memnun olduğunu söyledi.

Mahalle başkanlarının yarın seçim olacakmış gibi çalışmaları gerektiğini belirten Sümer, "Biz zaferden değil, seferden sorumluyuz. Millete hizmet yolunda çıktığımız bu seferde elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bu yolda en büyük görev de mahalle temsilcilerimiz ve yönetimlerine düşüyor. İl ve İlçe teşkilatlarımız başta olmak üzere, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz sürekli dinamik ve seçime hazır olması gerekir. Rehavete kapılmamalıyız" dedi.

İl Başkan Yardımcısı Eşref Ural, Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Özdemir ve İlçe Başkanı Ferruh Derin'in de bulunduğu ziyarette, İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer esnafını da ziyaret etti. Kemer esnafı ile sohbet eden Sümer, Öz Kemer ve Kiriş Taksi duraklarında taksicilerle uzun süre sohbet etti. Taksicilerin sorunlarını dinleyen Sümer, sorunların çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümer; 'Zafere Giden Yolda Yürümekle Mükellefiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement