Sultançiftliği'nde Kahvehane Taradılar! 1'i Ağır, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sultançiftliği'nde Kahvehane Taradılar! 1'i Ağır, 2 Yaralı

İstanbul Sultançiftliği'nde bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi tarafından silahla açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır.

04.02.2016 00:58  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, 3 günde 3. kahvehane saldırısını yaşadı. Sultançiftliği'nde bir kahvehaneye kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayın terör saldırısı olmadığı, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtildi.

1 KİŞİ BAŞINDAN VURULDU

Alınan bilgiye göre, olay saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak'ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kahvehanenin camlarında mermi deliği olduğu görüldü.

Polis yetkilileri, olayın terör saldırısı olmadığını, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığını belirttiler. Polislerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

3 GÜNDE 3. SALDIRI

Öte yandan, bu saldırı pazartesi ve salı günkü saldırıları akıllara getirdi.

Pazartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taramış ve 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralanmıştı.

Salı gecesi ise Eyüp Yeşilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda 1 kişi ölürken, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

Sultançiftliği\'nde Kahvehane Taradılar! 1\'i Ağır, 2 Yaralı

Son Dakika Güncel Sultançiftliği'nde Kahvehane Taradılar! 1'i Ağır, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • civan: Oyu verirken düşünecektiniz ben oyumu vermedim akp ye 51 22 Yanıtla
  • akpden: İdareEdinOlurBöyleŞeyler 11 37 Yanıtla
  • Susma: Bunlar akp nin pisliğidir akp ülkeyi buşekil bülmüştür allah belanızı versin 16 22 Yanıtla
  • gerisi: Mesele başkanlik sisdemi illede olacak 17 16 Yanıtla
  • Aydınlı: Can almanın cezası can vermek olmazsa. Herkes tavuk gibi insan keser. İdamın getirilmesi lazım. 27 5 Yanıtla
  • abidinn: Başşbakanın sayesinde hergun olur 23 8 Yanıtla
  • GS: GÜZELIM ÜLKE NE HALDE YAZIK COK YAZIK LANET OLSUN BU AKP YE TAM BIR SEYTANPARTISI 7 4 Yanıtla
  • xll: beyinsizler siz boyle yaptıgınız surece bu ulkede akp guclenir bir secim olsa yuzde 60 oy alırlar 2 5 Yanıtla
  • siirtli : bunu yapanlar dini belli deyil 3 3 Yanıtla
  • Asu: Iki dakika yerinde otursa bu Hdp şaşıcam....illa biyerden patlak vericekler....kanla beslenen kansızlar....ut sürüleri....Maymunlar.. 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak
    12:30 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul'da 'basın merkezi' kuracak. Basın merkezleri, seçime ilişkin gelişmeleri takip etmek isteyen basın mensuplarına hizmet verecek ve seçim sonuçlarına dair verileri sağlayacak. Ayrıca, basın merkezlerinde sergi ve röportajlar da gerçekleştirilecek.

  • Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi
    12:30 Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi

    Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Düzağaç köyünde Hasan K'ye ait samanlıkta bilinmeyen nedenle çıkan yangın, hızla yayılarak bitişikteki traktöre de sıçradı. Mengen Belediyesi itfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle evlere sıçramadan söndürülen yangında, samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.

  • MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi
    12:30 MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrenciler için Sıtkı Koçman Spor Tesisleri Futbol Sahasında iftar programı düzenledi. Programa üniversite yöneticileri, kaymakam, müftü ve çok sayıda öğrenci katıldı. MSKÜ'de eğitim gören öğrencilerin bütçelerine destek olmak amacıyla imzalanan protokol kapsamında, Ramazan ayı boyunca öğrencilerin iftar yemeği Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Ramazan ayının bereketli geçmesini temenni etti.

  • Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı
    12:29 Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin bagajında Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli ise gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    12:27 Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler, çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi.

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı
    12:26 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de polisin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan aramalarda, 1025 gram bonzai, 350,87 gram fubinica, 200,19 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda tutuklanan 12 kişi cezaevine gönderildi.

  • İzmir'de Sünger Kent projesi yayılıyor
    12:26 İzmir'de Sünger Kent projesi yayılıyor

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Çamdibi Mahallesi'ndeki Mediha Mahmut Bey Ortaokulu'nda uygulanan Sünger Kent projesini yerinde inceledi. Başkan Soyer, projenin hayatı dönüştürecek büyük bir adım olduğunu belirtti.

  • Gaziantep'te okul servisi çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti
    12:25 Gaziantep'te okul servisi çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir okul servisi, Karşıyaka Mahallesi'nde İbrahim Taş'a çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taş'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Okul servisi sürücüsü gözaltına alındı.


Advertisement