Sultan'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sultan'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'a Ziyaret

Sultan\'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt\'a Ziyaret

Eskişehir’de düzenlenen yazlık sinema etkinliğinin kapanış törenine katılmak için gelen Türkan Şoray, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti.

30.08.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de düzenlenen yazlık sinema etkinliğinin kapanış törenine katılmak için gelen Türkan Şoray, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Kurt, Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Türkan Şoray'ı Odunpazarı'nda misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurt, Odunpazarı ilçesi sınırları içinde kurulması düşünülen sinema salonlarıyla ilgili müjdeler vererek, "Maalesef Odunpazarı bölgesinde sinema salonları yok. Bunun eksikliğini yaşıyoruz. Bu konuda çalışıyoruz. Odunpazarı sınırları içinde bir veya birkaç sinema salonu açmak için çalışmalara başladık. Yazlık sinema gösterimleri bu projemizin ilk adımlarını oluşturuyor" dedi.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini ifade eden Şoray ise, 90'lı yıllarda başrollerini Tarık Akan'la paylaştıkları 'Berdel' filmininin Eskişehir'in Yörükyayla Mahallesi'nde çekildiğini belirterek, "Filmin çekimlerinden sonra defalarca Eskişehir'e geldim. Her gelişimde değişen ve güzelleşen bir kentle karşılaştım. Özellikle Eskişehirlilerin bana karşı gösterdiği ilgi kelimelerle anlatılmaz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kurt, Şoray'a günün anısına Kırgız yazar Cengiz Aytmatov'un kullandığı kalemi hediye etti.

Hediyeden dolayı Başkan Kurt'a teşekkür eden Şoray, "Şu anda çok heyecanlıyım. Bu kalemi Cengiz Aytmatov'un benin için imzaladığı kitaplarından oluşan kütüphaneme koyacağım. Sizlere bu anlamlı hediyeden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sultan'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement