Sultan Alparslan Koleji'nde 23 Nisan - Son Dakika
Yerel

Sultan Alparslan Koleji'nde 23 Nisan

Sultan Alparslan Koleji\'nde 23 Nisan

Kars Sultan Alparslan Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şenlik havasında kutladı.

23.04.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Sultan Alparslan Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı şenlik havasında kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sultan Alparslan Koleji'nde coşkuyla kutlandı. Atatürk'ün 1935 yılında çocuklara armağan ettiği bu bayram neşeli anların yaşanmasına sebep oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende öğrenciler tarafından şiirler okundu, günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı.

Sultan Alparslan Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam bir şenlik havasında kutladı. Okul velileri ve öğrencileri okulun hazırladığı 23 Nisan Şenliğinde bir araya gelip doyasıya eğlendiler. Sultan Alparslan Koleji'nin hazırladığı 23 Nisan programı ile öğrencilerine unutulmaz bir bayram yaşattı. Birbirinden ilginç yarışmalara katılan öğrenciler, tam bir bayram havası yaşadılar. Havanın yağmurlu olmasından dolayı okulun konferans salonunda gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler birbirinden heyecanlı yarışmalara katılarak doyasıya eğlendi.

Müziklerle coşan öğrenciler boyama, yoğurt yeme, sandalye kapma, halat çekme, balon patlatma, şapka başımda, ördek yürüyüşü, elma yeme gibi çok renkli yarışmalara iştirak ettiler. İlkokul öğrencileri öğretmenleri ve aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirmenin zevkini tatmış oldu.

Öğrencilerin ve velilerin birlikte unutulmaz bir 23 Nisan günü yaşamalarının hedeflendiği programla 23 Nisanın daha coşkulu kutlanması sağlanmış oldu. Büyükler olarak devamlı ah eski 23 Nisan günleri dediklerini söyleyen Sultan Alparslan Koleji müdür yardımcısı Fahri Esen, "23 Nisan gibi coşkulu kutlanması gereken günleri resmi havadan çıkarıp, bayram gibi kutlayalım istedik. Bunun içinde çocuklarımızın zevk alacakları, eskiden oynadığımız oyunlar ve etkinlikler koyduk. Amacımız çocukların unutulmaz bir 23 Nisan Bayramı geçirmek olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

Kıyasıya mücadele ile geçen yarışmalar arasında halat çekme, yumurta taşıma, yoğurt yeme, şapka başımda, araba yarışı, çuval yarışı gibi yarışlar yer aldı. Velilerin ilgi gösterdiği program, öğrencilerin çocukluklarını yaşamasına ve hayatlarında güzel bir gün bırakmasına yol açmıştır. Ayrıca yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultan Alparslan Koleji'nde 23 Nisan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement