Süleyman Seba'nın Vefatı - Son Dakika
Yerel

Süleyman Seba'nın Vefatı

Süleyman Seba\'nın Vefatı

Diyarbakırspor'dan, başsağlığı mesajı yayımlandı.

15.08.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakır spor, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda, ülke sporunda ahlak ve etik değerler, centilmenlik ve fair play denilince akla gelen ilk isimlerden olan Seba'nın hayatını kaybetmesinin tüm Türkiye'de üzüntüyle karşılandığını bildirildi.

Beşiktaş ve Türkiye sporunda geçen hayatı boyunca sporu kirleten olaylardan uzak duran, verdiği mesajlar ve bu doğrultudaki davranışlarıyla taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanan Seba'nın hayatını kaybetmesinin ülke sporu için kayıp olduğu vurgulanan mesajda, şunlar kaydedildi:

"Ülke sporuna değerli hizmetler veren, ahlaki ve etik değerler bakımından bir duruş abidesi olan, ülke sporunun bugün içinde bulunduğu kirlilikler nedeniyle de özlemle ihtiyaç duyulan Süleyman Seba'nın vefatı sadece Beşiktaş için değil tüm Türkiye için kayıptır. 'Kazanmak için her yol mubahtır' anlayışına karşı örnek bir duruş sergileyen ve ahlaki değerlerin saha sonuçları ve şampiyonluklardan daha anlamlı olduğunu ortaya koyan Seba'nın duruşu herkese örnek olmalıdır. Yöneticilik yaptığı dönemlerde kulübümüzle son derece iyi ilişkiler kuran bu değerli büyüğümüzün vefatından dolayı acımız büyük. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınları, Beşiktaş Kulübü ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Süleyman Seba'nın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement