Orgeneral Akar: Süleyman Şah'a Yapılan Takviye Planlı - Son Dakika
Güncel

Orgeneral Akar: Süleyman Şah'a Yapılan Takviye Planlı

Orgeneral Akar: Süleyman Şah\'a Yapılan Takviye Planlı

Orgeneral Hulisi Akar, Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'ne yapılan askeri takviye ilişkin, "Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet." dedi.

23.04.2014 20:44  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Suriye'deki  Süleyman Şah Türbesi'ne yapılan askeri takviye ilişkin, "Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet." dedi.

Akar, TBMM'nin 94. açılış yıl dönümü resepsiyonunda gazetecilerin, "Süleyman Şah Türbesi'ne yapılan askeri takviye" ile ilgili sorularını yanıtladı.

AKAR: ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTI

Bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun gerekli açıklamaları yaptığı ve onun dışında söyleyecek bir şeyi olmadığını belirtti. 

"AÇIKLAMALARA İLAVE EDECEK BİR ŞEYİM YOK"

"Gidenler ikmal amaçlı mı?" sorusuna Akar, "Okuyun, orada yazıyor. Sayın Başbakan ve Dışişleri Bakanı'nın açıklamaları var, onlara ilave edecek bir şeyim yok" yanıtını verdi. 

"OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY OLARAK ALGILAMAYIN"

Akar, "Rutinin dışında bir faaliyet denebilir mi?" sorusu üzerine, "Hayır, hayır, yok değil" dedi. "Olağanüstü bir şey olarak algılamayalım mı?" sorusuna yanıt verirken Akar, "Hayır, algılamayın. Suriye hudut iç güvenlik harekat bölgesinde bize verilen görevleri en etkin şekilde yapma gayretlerimiz sürüyor. Faaliyetlerimiz planlıdır, onun dışında herhangi yeni bir gelişme söz konusu değil" diye konuştu. 

Orgeneral Akar, gazetecilerin aynı konudaki ısrarlı soruları üzerine ise "Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orgeneral Akar: Süleyman Şah'a Yapılan Takviye Planlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • merdo: YAŞASIN PAŞAM SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ. 24 15 Yanıtla
  • YALÇIN POLAT: türk askerinin orda savaşa girmesi övün anlamı sayılmaz dünyanın en güçlü devletleri barışı koruyanlardır..çünkü savaş gelişmemiş ülkelerin sıtrtejisi düşük bir devletin uğraşısı dır güçlü duruşuyla ve politikasıyla düşmanı uzaklaştırır kolay yolu seçmez inşallah güçlü devletimiz bu oyunlara gelmez güçlü türki ye güçlü millett...DÜNYA AKP İLE GURUR DUYUYOR ALLAHH DEVLETİMİZE ZEVA VERMESİN ORDUMUZ ALLAHA EMANET OLSUN AMİN.. 25 5 Yanıtla
  • MİT: türkiye cumhuriyeti devleti gerektiği zaman bölgedeki bütün güçlerin üstünde hakimiyeti var onlar birer figürandır verilen rolü oynar ve gider o güçlerin hiç biri kalıcı değildir bölgede. 15 7 Yanıtla
  • suat yozcu: ben öylesine söylemiştim iş yine raufun işşine dönmesin 6 0 Yanıtla
  • dujvar: az da olsa bazı zazalar nasıl zaza bilmem. zazaları asimile etmek isteyenlerin peşine takılmaya başladı...zazayım zazaaa....zazalara kürtsünüz deyip te asimile etme yoluna gitmeyin saygılı olun.zazayım diyorsam zazayımdır. yok sen kürtsün zazalar kürtlerin kolu biraz saygılı olun.sadece artuklu daki bir iki hoca zazalar kürtlerin kolu diyo. tunceli bingöl ve frat üniversitesindeki araştırmacılar da zazalar kürt değil ayrı diyor. bilim adamlarının ne dediği de önemli değil. ben kendimi ne hissediyorsam o. zazayım zazaa. o kadar.... Hatta iranlılar zazaca farscaya hiç benzemiyor ama kürtce farscanın bozulmuş şekli diyorlar.bunu bazı avrupalı dilbilimciler de doğruluyor.farrisiler kürtceyi anlıyor ama zazacayı anlamıyor.med ler zaza.... 4 1 Yanıtla
  • ERKANCAN: şu yorumlarda bile haınlık kokuyor sınıflarda oğretılen bır kac bılgıyle herkez vatansever olup herkezı haın ılan edıyor türkiyenın sureyının uzerınde oynanan oyunlar ideolojısıne orumcek ağı ıle saplanmıs kısılerın anlıyıcagı birşey değildir ayı yavrusunu severken oldururmus kendisinin fayda oldugunu zannedıp zarar oldugunu bilmeyenlere bir bütün olmaktan bile aciz olanlara söz boş kalır 3 1 Yanıtla
  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement