Şule ve Muzaffer Büyük Kız Meslek Lisesi Yiyecek-İçecek ve Konaklamada Türkiye İkincisi - Son Dakika
Yerel

Şule ve Muzaffer Büyük Kız Meslek Lisesi Yiyecek-İçecek ve Konaklamada Türkiye İkincisi

Şule ve Muzaffer Büyük Kız Meslek Lisesi Yiyecek-İçecek ve Konaklamada Türkiye İkincisi

Manavgat Şule ve Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Antalya EXPO Center’de yapılan 7. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması Ana Yemek dalında "Çipuranın Akvaryumla olan Büyüleyici Aşkı" isimli yemek ile Türkiye İkincisi oldu.

26.01.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Şule ve Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Antalya EXPO Center'de yapılan 7. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması Ana Yemek dalında "Çipuranın Akvaryumla olan Büyüleyici Aşkı" isimli yemek ile Türkiye İkincisi oldu.

Manavgat Şule ve Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğrencileri Antalya EXPO Center'de yapılan 7. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda Ana Yemek dalında "Çipuranın Akvaryumla olan Büyüleyici Aşkı" isimli yemek Türkiye İkinciliği ödülüne layık görüldü. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Aslı Kabadayı nezaretinde 5 öğretmen, 18 öğrencinin katıldığı yarışma da Türkiye İkinciliği başarısı yüzleri güldürdü. 3'er öğrenciden oluşan 6 grup ile yarışmaya katılan öğrencilerden Betül Ay, İrem Akkurt ve Hatice Nur Tarım'ın oluşturduğu grup yaptığı "Çipuranın Akvaryumla olan Büyüleyici Aşkı" isimli Ana yemek Türkiye İkinciliği ödülüne layık görüldü.

Yine Antalya EXPO Center'de düzenlenen HOTED Alanya Uluslararası 3. Housekeeping Olimpiyatları'nda kat hizmetleri dalında mücadele eden Konaklama bölümü Alan şefi Nurcan Erdemir nezaretindeki öğrenciler Sinan Köse, Sevda Kamalak, Harun Algan, İhsan Kılıçarslan ve Meryem Aksu Türkiye İkinciliği elde etti.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler okul bahçesinde düzenlenen törenle Şule ve Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yüksel tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şule ve Muzaffer Büyük Kız Meslek Lisesi Yiyecek-İçecek ve Konaklamada Türkiye İkincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement