Su Kuyusuna Yusuf Suresi'ni Okuyan Hafızın Görüntüleri Rekor Kırıyor - Son Dakika
Güncel

Su Kuyusuna Yusuf Suresi'ni Okuyan Hafızın Görüntüleri Rekor Kırıyor

Burdur'da hafız olan Halil Özkan isimli vatandaş, su kuyusuna okuduğu Yusuf Suresi ile internette tık rekorları kırıyor.

02.09.2014 22:08  Güncelleme: 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 30 yaşındaki hafız Halil Özkan, su kuyusuna okuduğu Yusuf Suresi ile internette tık rekorları kırıyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Antalya'da yaşayan 30 yaşındaki Halil Özkan, Burdur'da bir su kuyusu başında okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti videosunu sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

REKOR KIRIYOR

Akustik bir sesin yankılandığı kuyunun yanı sıra güzel sesiyle dikkat çeken Özkan'ın videosu kısa sürede tıklanma ve paylaşım rekoru kırıyor.

GÖNÜLLÜ İMAMLIK YAPIYOR

Hatay'da Habibinaccar Kur'an Kursu'nu bitirerek hafız olan ve Antalya'nın Kepez ilçesine taşınan Halil Özkan, mobilya sektöründe çalıştığını belirtti. Özkan, zaman zaman camilerde gönüllü imamlık ve müezzinlik yaptığını da dile getirdi.

Su Kuyusuna Yusuf Suresi\'ni Okuyan Hafızın Görüntüleri Rekor Kırıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su Kuyusuna Yusuf Suresi'ni Okuyan Hafızın Görüntüleri Rekor Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • YOZGATLI: Güzel okumus. . dinledigimde icime birden huzur geldi. . 59 18 Yanıtla
  • Deli: Güzel sesden dinleyince ne güzel oluyor. Kulaklarimizin pası gitti. . 59 17 Yanıtla
  • TAYFUN: YÜREĞİNE VE RUHUNA SAĞLIK 55 18 Yanıtla
  • Uğur: Allah razı olsun kendilerinden. . . Son zamanlarda hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim kendimi. 51 18 Yanıtla
  • suleyman fırat: azına ve yureyine salık guzel kardeşim 47 18 Yanıtla
  • kamils: millet gider aya biz halen yaya 8 36 Yanıtla fox: tamda adın gibisin hee KAMİL 0 0
  • FSNM: helal olsun öyle imamlar gördüm yada gördüki bu memleket devletten maaş aldığı halde ezan okumak namaz kıldırmak zor geliyor adamlara 26 15 Yanıtla
  • CANEVİ: İYİ DE BU ÜLKEDE YÜZYILLARDIR KURAN OKUNUR, DUALARDAN CAMİLERİN HALILARI ESKİR, HER MEVLİD VE RAMAZANDA, KURBANDA HATİMLER İNDİRİLİR, ZAVALLI MİLLETİMİN HANGİ DERDİ ÇÖZÜLÜR?. HANGİ ÇOCUKLAR TECAVÜZDEN KURTULUR, NEDEN HALKIN YÜZE 5 İ AŞIRI ZENGİN, YÜZDE 85 I GEÇİM SIKINTISINDADIR? NEDEN ASKER ANALARININ HEP GÖZÜ YAŞLIDIR? NEDEN 8 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU LÖSEMİYE YAKALANIR? SAKIN KİMSE BANA İMTİHANDAYIZ DEMESİN. . BİZ BU DÜNYADA ADALET İSTİYORUZ. . 1 36 Yanıtla isyan etme: İş bitince şeytan onlara şöyle diyecek: 'Şüphesiz ki Allah size gerçek olanı vaad etti, ben de size vaad ettim, ama sonra caydım! Zaten benim size karşı bir gücüm yoktu. Ancak ben sizi (küfür ve isyana) çağırdım, siz de geldiniz. O halde beni kınamayın, kendi kendinizi kınayın! Ne ben sizi kurtarabilirim, ne de siz beni kurtarabilirsiniz! Ben, önceden beni Allah'a ortak koşmanızı da kabul etmemiştim. ' Doğrusu zalimler için acı bir azab vardır! 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı
    18:28 Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı

    Çin'in Shanghai limanları üzerinden 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yıla göre yüzde 30,7 artışla 529.000 araç ihraç edildi. Waigaoqiao liman bölgesindeki gümrüklerde ise bir önceki yıla göre yüzde 20'nin üzerinde bir artışla 280.000'den fazla araç ihraç edildi. Yangshan gümrüğü ise yeni enerjili araçların yüzde 70'inden fazlasını işlemden geçirdi.

  • Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı
    18:28 Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suçüstü yakaladıkları 2 kişiyi gözaltına aldı.

  • Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı
    18:24 Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkararak doğal ortamına bıraktı.

  • Fethiye'de Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Başladı
    18:24 Fethiye'de Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Başladı

    Fethiye'de düzenlenen 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL'den satışa sunuldu.

  • Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi
    18:24 Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi

    Yalova Dr. Hülya Kaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda bir önceki dönemde kentte yapılan yatırımlar değerlendirildi.

  • Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi
    18:23 Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan kovanlarda üretilen narenciye balının sağımı için hasat etkinliği düzenlendi. Vali Ali Hamza Pehlivan'ın da katıldığı etkinlikte, Mersin'in Türkiye genelinde arı kovanı sayısıyla 4. sırada yer aldığı ve yıllık yaklaşık 115 bin ton bal üretiminin 3 bin 500 tonunun burada gerçekleştirildiği belirtildi.


Advertisement