Su Kaçağına Gece Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Su Kaçağına Gece Mesaisi

Su Kaçağına Gece Mesaisi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Köyceğiz ilçesi Beyobası Mahallesinde yaklaşık 5 yıldır yaşanan su sıkıntısını gidermek için çalışma başlattı.

22.06.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Köyceğiz ilçesi Beyobası Mahallesinde yaklaşık 5 yıldır yaşanan su sıkıntısını gidermek için çalışma başlattı. Beyobası ile birlikte Zeytinalan, eski Köyceğiz, Kavakarası ve Kıralan mevkiinde 13 gündür su basıncı düşüklüğünden kaynaklanan su kesintisine müdahale etmek üzere Beyobası Mahallesine ekip gönderen MUSKİ, çalışmalarına gece de devam etti.

Köyceğiz bölgesine Dalaman ve Ortaca'da bulunan ekiplerin destek vermesiyle kısa sürede sonuç almayı hedefleyen MUSKİ, Şube Müdürü Barış Altın'ın koordinatörlüğünde bölgede toplam 20 kilometre uzunluğundaki içme suyu şebeke hattında çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlarla ve Beyobası Muhtarı Nadi Sül ile birlikte gece gündüz çalışan MUSKİ ekipleri, Köyceğiz'in yıllardır yaşadığı su basıncı düşüklüğünü giderilmesi için bölgede tarama başlattı. Araplar mevkiinde çalışmalarını sürdüren ekipler, yerin 12 metre altında bulunan ana şebeke hattında su kaçağını tespit etti. Gece yarısında başlayan çalışmalar sabah saatlerine kadar sürdü. Yerin 12 metre altında geniş bir alanda çalışmalarını sürdürürken ekipler, arızanın olduğu bölgeye 20 personel, 1 iş makinesi ve 2 akustik dinleme cihazıyla müdahale ederken diğer personeller teçhizatlarıyla birlikte bölge kaçak su aramasına devam etti.

"ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK"

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Beyobasında bulunan vatandaşların su sıkıntı çekmemesi için çalışmaları ara vermeden sürdürdüklerini söyledi. Sorunun çözülmesi için gece gündüz demeden çalışmaların devam edeceğine dikkat çeken Ülgen, "Ekip arkadaşlarımın yoğun çalışması sonucu bölgede yaşanan su sıkıntısı en kısa sürede çözülecektir. Bölge geniş olduğu için çalışmalarımızda zor koşullarda geçiyor. Ancak arkadaşlarımızın özverili ve gayretli çalışmalarıyla buradaki sıkıntıyı kısa sürede gidereceğiz. Vatandaşlarımızın duyarlı olması çalışmalarımızı daha kolaylaştırıyor. Bize destek olan Beyobası halkına çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Su Kaçağına Gece Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement