Stoch: En Büyük Problem Fenerbahçe ile Devam Eden Kontratım - Son Dakika
Spor

Stoch: En Büyük Problem Fenerbahçe ile Devam Eden Kontratım

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli futbolcu, teklifleri kulüple devam eden sözleşmesi yüzünden değerlendiremiyor.

30.10.2014 13:19  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch, kendisine gelen teklifleri sarı-lacivertli kulüple devam eden sözleşmesi nedeniyle değerlendiremediğini söyledi.

"EN BÜYÜK PROBLEM MUKAVELEM"

Slovak futbolcu futbol hayatını sürdürdüğü ülkenin gazetelerinden Sport360'a açıklamalarda bulundu. Birçok takımdan teklif aldığını belirten Stoch, "Al Ain benimle yakından ilgilendi. Menajerimle görüşmelerde bulunup önemli bir teklif yaptılar. O dönemde birçok takım benimle ilgileniyordu fakat Fenerbahçe'yle devam eden bir kontratım mevcut. En büyük problem buydu" dedi.

"HEDEFİM AL AİN'DE SEZONU TAMAMLAMAK"

25 yaşındaki futbolcu, Al Ain forması ile kupa kazanmak istediğini dile getirerek, "Şu anki hedefim bu sezonu Al Ain'de tamamlamak. Takımın başarıya ulaşmasında katkı sağlamak istiyorum. Forma giydiğim her takımda en iyisini yapmaya ve kupalar kazanmaya gayret ettim" şeklinde konuştu.

"CHELSEA'DE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Bir dönem Chelsea forması giyen Stoch, "Orada çok şey öğrendim. Chelsea müthiş bir kulüp. 16 yaşında İngiltere'ye altyapıya gitmiştim. Her gün kendimi geliştirmek için çalışıyordum. Orada Drogba, Terry ve Lampard gibi yıldızlarla oynama fırsatı buldum. Benim için önemli bir deneyimdi" diye konuştu.

Stoch, Türkiye tecrübesinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri'ne uyum sağlamakta sıkıntı yaşamadığına değinerek, "Türkiye'de 3 sene yaşadım. Müslüman bir ülkede yaşamanın nasıl olduğu hakkında daha önceden bilgi sahibiydim. İki ülkenin kültürü birbirine çok benziyor. Dolayısıyla buraya ilk geldiğimde pek yeni bir şeyle karşılaşmadım" açıklamasında bulundu.

Miroslav Stoch'un Fenerbahçe ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Stoch: En Büyük Problem Fenerbahçe ile Devam Eden Kontratım
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Stoch: En Büyük Problem Fenerbahçe ile Devam Eden Kontratım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Haskürt: nereye gidersen git disiplinsiz topçu istemiyoruz FENERBAHÇEMİZE 0 0 Yanıtla

Advertisement