Step-aerobik Kursu 2015" Katılımcılarına Belge - Son Dakika
Yerel

Step-aerobik Kursu 2015" Katılımcılarına Belge

Step-aerobik Kursu 2015" Katılımcılarına Belge

Bodrum Belediye Başkanlığı 2015 kış ve bahar dönemi step-aerobik kursuna katılan bayanlara katılım belgeleri verildi.

22.05.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanlığı 2015 kış ve bahar dönemi step-aerobik kursuna katılan bayanlara katılım belgeleri verildi.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından Mumcular Mahallesi'nde düzenlen "Step-Aerobik Kursu 2015"e katılan bayanlar katılım belgelerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un elinden aldılar. Bodrum Belediyesi Karaova Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen belge sunumuna Başkan Kocadon'un yanı sıra Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay ile ilgili birim sorumluları katıldı.

Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun görevlendirdiği step-aerobik eğitmeni Havva Akpınar tarafından 2015 Mart ayında Bodrum Belediyesi Karaova Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayan kurslara 60 bayan katıldı. Haftanın beş günü 3'er saat yapılan spor aktivitesine katılan bayanlar step-aerobik kursunu mahallelerine getiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ettiler.

Bodrum Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz olarak verilen spor kursları arasında Ortakent ve Gümbet mahallelerinde yapılan pilates-yoga kursları da devam ediyor. Mumcular Mahallesi'nde sona eren step-aerobik kursunun ardından yaz döneminde büyükler için pilates-yoga ve çocuklar için halkoyunları ile ritmik jimnastik kursları açılacak.

SAĞLIKLI BİR YETİŞKİN SAĞLIKLI GELECEK YETİŞTİRİR

"Step-Aerobik Kursu 2015"e katılım belgelerini sahiplerine takdim eden Başkan Mehmet Kocadon, etkinliğe katılan bayanlara yaptığı konuşmada sporun sağlıklı yaşam için önemli bir yer tuttuğunu belirterek; "Spor yapmak sadece kişinin kendisi için değil yetiştirecekleri çocuklar için de önemlidir. Sizler sağlıklı olunca sağlıklı çocuklar da yetiştirebiliyorsunuz. Sporun insan hayatındaki önemi tartışılmaz. Ben de fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum. Her sabah mutlaka çok erken saatlerde kalkıp yürüyüş yapıyorum. Uzun yıllar yapmaya devam ettiğim spor sayesinde sağlıklı, enerjik ve dinamik bir yapım var. 17 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum ve 17 yıl önce giydiğim takım elbiselerimi hala giymekteyim. Sağlık, eğitim ve spora çok önem veren bir belediye başkanı olarak Bodrum merkezinden uzakta olan mahallelerimizde spor ile ilgili kursların başlamasını istedim. Karaova bölgemizde açtığımız step-aerobik kursuna katılımın yüksek olması beni çok mutlu etti. Kış ve bahar dönemindeki kurslarımıza katılımınız için herkese teşekkür ederim; ayrıca yaz aylarında yeni branşlarda açılacak olan kurslara da aynı ilginin devam etmesini dilerim." dedi.

"Step-Aerobik Kursu 2015" katılım belgelerinin verilmesinin ardından kursiyerler ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon hatıra fotoğrafı çektirdiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Step-aerobik Kursu 2015' Katılımcılarına Belge - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement