'Reaksiyon' Bitiyor - Son Dakika
Güncel

'Reaksiyon' Bitiyor

Star TV'nin yeni sezondaki en iddialı yapımı olan Reaksiyon dizisi düşük reytinglere yenildi, 15 Aralık tarihinde final yapmaya karar verdi.

29.11.2014 08:50  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek bütçesi, oyuncu kadrosu, kaliteli prodüksiyonu ve senaryosuyla dikkat çeken Reaksiyon dizisi ekrana gelmeye başladığı Ekim ayından bu yana reytinglerde bir türlü istenilen sonucu verememişti.

YAYINDAN KALDIRALACAĞI YALANLANMIŞTI

Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total'de ilk 10'a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı Reaksiyon'un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı.

FİNAL TARİHİ 15 ARALIK

Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon'un arkasında star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30'a aldı ve final kararı verdi. Önümüzdeki Pazartesi 11. bölümüyle yeni saati 22.30'da ekrana gelecek olan Reaksiyon 15 Aralık Pazartesi yayınlanacak 13. bölümüyle ise final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin ATV'ye geçeceği iddia edilmişti ancak bu konu henüz bir netlik kazanmadı. Dizi geçen hafta yayınlanan 10. bölümüyle reytinglerde Total grubunda 13., AB'de ise 8. olmuştu.

\'Reaksiyon\' Bitiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Reaksiyon' Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • esya1966@hotmail.com: Kİmlerin damarına bastı acaba . Biz severek izliyorduk. Reyting cihazlarının dağıtıldığı yerler insanlar yeniden gözden geçirilmeli. 22 3 Yanıtla
  • VADİ: ALLAH İÇİN GÜLDÜRDÜNÜZ BİZİ DAHA ÖNCE BU ADAM BEHZAT Ç DE AKP KARŞITI DEĞİL MİYDİ NİYE O DİZİ KALDIRILMADI BURDA REYTİNG O YÜZDEN KALDIRILDI HEM ADAMLAR VADİNİN TAKLİDİNİ YAPIYOR 7 11 Yanıtla
  • RB Leipzig: su sanat bozuntulari milet te ahlak bozma sebeblerin basiindan gelir keske hepsi final yapsa 13 2 Yanıtla
  • izleyici: kurtlar vadisinin son halinin değişik versiyonu zaten 2 12 Yanıtla ...: katılıyorum kardeşim zaten adanalı da vadiye döndürüldüğü için izlenme oranı düştü 0 0
  • VADİ: KURTLAR VADİSİNİN TAKLİDİ 7 6 Yanıtla VADİ: civata önemli olan dizinin eski olması değil izlenebilecek kalitede olması bu arada sende taklit dizi izliyon herhalde 3 3
  • kenan: kaldırın bu dizileri verin şaban filmlerini insanın beynini yormayın boşverrr 5 4 Yanıtla
  • raskoln: reaksiyon güzel diziydi israile laf sokan tek diziydi oyuncular ve erdal beşikci oğulu çok iyidi müziklerde diziye uyum sağılamışdı yani dört dörtlük dizi diyemesekte o saçma sapan dizilerin arasında kaliteli bir dizi izleyebilmek bizi mutlu ediyordu ama malesef bitiyor kanal deişdiremezlerde bazı arkadaşlar atv ye geçsin demişler ama geçemez çünkü ikisinin siyasi görüşü farklı biri tayyipci biri tarafsız kalan bir dizi bizim halk böyle kaliteli yapımları sevmez zaten haa vadinin çakması olduğu içinde çook eleşdirdim vadiye benzemeye çalışmadan memleket konularını işleseydi birde günü olarak pazar günü olsaydı emin olun bu dizi bir numara olurdu reytinklerde neyapalım tvlerde o saçma sapan dizileri görmeye devam edecez 5 0 Yanıtla
  • Anıl karadag: Arkadaşlar bu filmin maliyeti cok yüksekti artı bu film kurtlar vadisine kafa tutmak için Yaptılar bahadırın bi açıklaması kurtlar vadisini geçecek diye bu filimin maliyetini kurtarması için en azından Türkiyenin yüzde elli biri bu flimi izlemesi lazım diye düşünüyorum 0 0 Yanıtla
  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır

    Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Takım, galibiyet hasretine son vermek için maç saatini beklemeye başladı. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi
    21:54 Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Kaymakamlık tarafından başlatılan proje kapsamında Kaleli Köyü ve Köşk mezrasında yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi'ne getirilen çocuklar, yeni açılan sinema salonunda film izledi. Etkinlikle çocukların kültür ve sanatla buluşması hedeflendi.

  • Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
    21:53 Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, E.D. yönetimindeki otomobil refüje çarparak şarampole devrildi. Kazada, otomobilde bulunan R.Ö.D. hayatını kaybederken, sürücü ve İ.G. ise yaralandı. Yaralılar, ambulansla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement