Sporun Efsanelerini İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sporun Efsanelerini İftarda Buluştu

Sporun Efsanelerini İftarda Buluştu

Sporun efsanelerini iftarda buluştu Eski milli boksör MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram Spor Bakanlığı MHP'nin uhdesinde olursa, Türk sporunun umudu olur Eski milli futbolcu ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı Önce ülkem ve milletim, sonra parti ve ben" Olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık "Spor camiası hep böyle olmalı, el ele gönül gönüle ve tek yumruk Eski milli boksör, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapan ve bu dönemde MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Vedat Bayram, Spor Bakanlığı MHP'nin uhdesinde olursa MHP çok ciddi bir performansla şu anda sırtı yerden kalkmayan Türk sporunun umudu olur dedi.

01.07.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sporun efsanelerini iftarda buluştu

Eski milli boksör MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram Spor Bakanlığı MHP'nin uhdesinde olursa, Türk sporunun umudu olur

Eski milli futbolcu ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı Önce ülkem ve milletim, sonra parti ve ben"

Olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık "Spor camiası hep böyle olmalı, el ele gönül gönüle ve tek yumruk

Eski milli boksör, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapan ve bu dönemde MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Vedat Bayram, Spor Bakanlığı MHP'nin uhdesinde olursa MHP çok ciddi bir performansla şu anda sırtı yerden kalkmayan Türk sporunun umudu olur dedi.

Türk spor camiasının ünlü isimleri başkent Ankara'da düzenlenen iftarda buluştu. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine eski olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Ahmet Ayık ve Mahmut Demir, Tekvando Federasyonu eski Başkanı Cengiz Yağız, Halter Federasyonu eski Başkanı Kenan Nuhut, il spor müdürleri ile spor muhabirleri katıldı.

İftar sonrası gazetecilere açıklama yapan Eski Milli boksör MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Türk sporu çok başarılı değil, adeta gelenek ve köklerinde koparılmış bir görüntü veriyor. Hayırlı Ramazan gününde vefa duygusu azalmış, birliktelikten uzak kalmış spor camiasını bu vesileyle toplayalım dedik. Türk sporuna emek verenler olarak bugün toplandık dedi.

Bayram, MHP'nin çok dolu bir spor vizyonu olduğunu belirterek, Türk sporunu geliştirmeye yönelik üç önemli proje ortaya koyduğunu söyledi.

MİLLİ BOKSÖR BAYRAM MHP BİR FORMÜLE KAPALI, DİĞER FORMÜLLER AÇIK

AK Parti-MHP koalisyonu olması durumunda MHP'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'na özel bir talebi olup olmayacağına açıklık getiren Bayram, Genel Başkanımız açıkladı. Koalisyon işlerinde biz çok fazla fikir yürütmüyoruz ve bu konuda bir kanaat belirtmiyoruz. Bu hususu Genel Başkanımız Sayın Devlet Bey değerlendiriyor. Ancak MHP, bazı kanallarda 'tüm formüllere kapalı' diye addediliyor, bir kere bu yanlış. MHP bir formüle kapalı, diğer formüllere açıktır. Bunu Genel Başkanımız Devlet Bey açıklamıştır. Dolayısıyla sportif konuda çok ciddi bir donanımı vardır. Diğer bakanlıklar olduğu gibi Spor Bakanlığı da MHP'nin uhdesinde olursa bence MHP çok ciddi bir performansla şu anda sırtı yerden kalkmayan Türk sporunun umudu olur. Bu ciddi bir iddiadır, bu iddiayı MHP ortaya koymuştur ifadelerini kullandı.

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU SANCAKLI TÜRK SPORUNUN KIRMIZI KİTABINI HAZIRLADIK

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gerçekten çok güzel bir akşam. Siyasette insanlar bir yere gelebiliyor ama karşımda dünya ve olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık abi var. Çok duygulandım, çok da mutlu oldum dedi.

Türkiye'de sporu bırakan, efsane isimlere yeteri kadar değer verilmediğini belirten Sancaklı, şöyle devam etti

MHP milletvekili olarak, spordan gelen bir milletvekili olarak kesinlikle bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapacağız. Türk sporu şu anda çok kötü durumda. Son iki olimpiyatta dünyanın en kötü olimpiyatını geçirdik. Türk futbolu 2002'de dünya 3'üncüsü iken dünya 53'üncüsü. Spor ehil ellerde değil. Parlamentoya geldim, spor ağırlıklı olarak çalışacağımı düşünüyorum. Sayın Genel Başkanımızın verdiği talimat, 'Türk sporuyla ilgili projelerinizi hazırlayın' yönünde. 4 yıldır hazırlanıyoruz. Şu anda Türk sporunun kırmızı kaplı kitabını hazırladık. Şahsi bir beklentimiz yok hem Türk sporunun daha iyi yerlere gelmesi hem de geçmişte efsane olan değerleri katarak Türk sporunu daha iyi yerlere getirmek istiyoruz diye konuştu.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİ VE BEN

Koalisyon tartışmalarına yönelik değerlendirme yapan Sancaklı, Halk koalisyon yapın' diye oy verdi. İlk çıkan tablo bu. İlk gece Sayın Genel Başkanın açıklamaları var, aynı çizgide duruyoruz. MHP'nin lideri diyor ki 'Önce ülkem ve milletim sonra parti ve ben.' Allah neyi kısmet edecek bilmiyoruz, biz aynı yerde duruyoruz şeklinde konuştu.

Eski olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Mahmut Demir ise, Bugün hem mübarek hem de tarihi bir gün. Sporun içinden gelen seçilmiş arkadaşlarımız, eski dünya, olimpiyat şampiyonu değerli ağabeylerimiz, spor basını, güzel bir birliktelik var. Bunun önümüzdeki süreçte devamını diliyoruz. Spor camiası büyük bir aile, büyük bir aileyi bir araya getirip bir sinerji yaşatılırsa sporcumuz çok olur dedi.

Eski olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Ahmet Ayık da, Vedat Bey ve Saffet Bey'e Türk spor camiasını bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Güzel bir akşamdı. Spor camiası hep böyle olmalı, el ele gönül gönüle ve tek yumruk. Böyle olursa Türk sporu kalkınır ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sporun Efsanelerini İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümüşhane Jandarma Komutanlığı, Bayram Tatilinde 7 Aranan Şahsı Yakaladı
    16:04 Gümüşhane Jandarma Komutanlığı, Bayram Tatilinde 7 Aranan Şahsı Yakaladı

    Gümüşhane Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı tatili süresince gerçekleştirdikleri kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 7 kişiyi yakaladı. Ayrıca, yasa dışı yollardan ülkeye giren 3 Afganistan uyruklu şahıs da gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda ise bir miktar sentetik uyuşturucu, 3 bin 750 tütün doldurulmuş makaron ve 792 gram tütün ele geçirildi.

  • Yozgat'ta Kent Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    16:04 Yozgat'ta Kent Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve Ramazan Bayramı'nın sorunsuz geçtiği belirtildi. Özkan, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte artacak olan yoğunluğa dikkat çekerek, güvenlik güçlerine ve vatandaşlara önemli görevler düştüğünü vurguladı. Toplantıda, emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen güvenlik çalışmaları değerlendirildi.

  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    16:04 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi (MGÜ) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında müzik uygulamaları başta olmak üzere akademik personeller ve öğrenciler arasında deneyim arttırıcı iş birliği ve ilgili alanlarda eğitim faaliyetlerinde ortak çalışmalar yapılacak. Türk müziği odaklı ortak projeler yürütülecek olan protokol kapsamında, bilimsel çalışma ve araştırmalarda bilgi, sanat ve teknoloji üretimi, bilimsel verilerin yayılması ve kültürel faaliyetlerde taraflar birbirine destek verecek.

  • Erzurum'da Üniversite Kampüsünde Çıkan Kavgada Yaralanan Öğrenciye Tutuklama
    16:03 Erzurum'da Üniversite Kampüsünde Çıkan Kavgada Yaralanan Öğrenciye Tutuklama

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi kampüsünde çıkan kavgada 1'i ağır 2 öğrenciyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Kavgada yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise polis ekiplerince yakalandı.

  • TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkan seçildi
    16:01 TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkan seçildi

    Türkiye Ziraatçılar Derneği'nin (TZD) 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş, tek aday olarak girdiği seçimde 64 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Demirtaş, genel kurulda yaptığı konuşmada tarım sektöründeki sorunları ve tarım politikalarının önemini vurguladı.

  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı
    16:00 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı personeline verilecek İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzalandı. GAÜN Senato Odası'nda düzenlenen törende, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı personellerine Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecek İngilizce eğitimi için protokol imzalandı. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, eğitim iş birliklerini önemsediklerini belirtirken, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı
    16:00 Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı

    Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri ve odadaki projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan, geçen ay DTO'ya 121 üye daha kaydedildiğini ve şehirde kurulan şirket sayısının da arttığını açıkladı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü
    16:00 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kaymakam Adem Keleş, İlçe Jandarma Komutanı Caner Koca, Emniyet Müdürü Recai Akbay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, MHP İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Buzlu Spor Kompleksi'nin kafeteryasında bir etkinlik düzenledi. Demirbaş, konuşmasında hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunmayı amaçladıklarını belirtti ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Keleş ise seçimin demokratik bir şekilde geçtiğini vurguladı. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti
    15:59 Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti

    Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediye tarafından üretilen turşular, ilçedeki pazar yerinde vatandaşlara ikram edildi. Belediye bünyesindeki Sakarı Ev Tipi Turşu Fabrikası'nda üretilen turşuların bulunduğu stantta vatandaşlar turşulardan tatma fırsatı buldu. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, vatandaşların turşuları beğendiğini ve üretimi sürdüreceklerini açıkladı.


Advertisement